Lalatović pred Partizan: Ne plašimo ih se, situacija u Voši stabilna

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović pred meč polufinala Kupa Srbije protiv Partizana ističe da će njegova ekipa dati sve od sebe da odbrani trofej osvojen prošle godine, da je ekipa iz Beograda izuzetno kvalitetna ali da ih se ne plaše.
Lalatović pred Partizan: Ne plašimo ih se, situacija u Voši stabilna
Foto: 021.rs
Ekipe Vojvodine i Partizana sutra će odigrati meč polufinala Kupa Srbije u reprizi prošlogodišnjeg finala ovog takmičenja. U ovom meču, kaže Lalatović, Voša mora biti svesna da je očekuje snažna ekipa koja igra u vrhunskoj formi.
 
"Imaju jako dobre igrače koji su jako pokretljivi i sjajno traže prostor i dubinu. Imaju uigrane šablone i akcije i moramo to da ispratimo kako treba", navodi Lalatović.
 
Lalatović dodaje i da će crno-beli pokušati da spasu sezonu ulaskom u finale, s obzirom na to da će za njih potencijalne dve godine bez trofeja značiti veliki neuspeh. On je imao reči hvale i za trenera Partizana Aleksandra Stanojevića čijim dolaskom se Partizan "preporodio".
 
Takođe kako ekipa Vojvodine, tako i ekipa Partizana u polufinalnom meču Kupa trebalo bi da nastupe u najjačim mogućim sastavima. Bez obzira što je nekolicina igrača Vojvodine, a i sam Lalatović bio bolestan, on se nada da će na sutrašnjem meču moći da računa na sve prvotimce.
 
"Drinčić se vratio i prezdravio je, bilo je nekoliko igrača koji su takođe kao i ja imali temperaturu, mislim da ćemo biti u najboljem mogućem sastavu pred Partizan."
 
Za razliku od prethodne godine i finala u Nišu, ove godine utakmica ovih rivala igraće se pred praznim tribinama. Lalatović ističe da će atmosfera koju publika može da unese u meč nedostajati, ali i da njegova ekipa neće imati problema da pronađe motiv za pomenutu utakmicu koja je od velikog značaja.
 
"Motiva neće manjkati, veliki je ulog, da uđemo u finale, a posle i da osvojimo trofej, neće biti lako. Deset kola pre kraja smo obezbedili Evropu i u ovu utakmicu ćemo sigurno ući drugačije nego što smo ušli u onoj u prvenstvu."
 
"Situacija u klubu stabilna"
 
Posle turbulentnog kada je reč o odnosima između čelnika Vojvodine i samog Lalatovića, zbog kojih su se i navijači novosadskog tima oglasili saopštenjem u kojem staju na stranu trenera, čini se da je situacija pred sutrašnji meč nešto mirnija.
 
Lalatović osvrnuvši se na prošlu utakmicu, u kojoj je kako kaže, njegova ekipa bila poljuljana i izjavama nekih članova Uprave poručuje da je pred sutrašnji meč situacija "stabilna".
 
"Tu smo izgubili zasluženo, a i bili smo malo poljuljani i izjavama nekih članova Uprave, tako da je sada situaciju u klubu mirna i stabilna bar što se tiče tih nekih izjava i bar na današnji dan, nadam se da će tako ostati do kraja", priča trener Vojvodine.
 
Nenad Lalatović negativno komentariše navode da se u srpskoj ligi nameštaju utakmice i naglašava da "mi sami pljujemo po sebi, a onda kukamo kako nema novca".
 
"Ne smemo pljuvati po našoj ligi i našim klubovima, ne smemo govoriti kako se nameštaju utakmice jer na taj način naši klubovi gube na kredibilitetu i nećemo više moći da poslujemo dovoljno dobro i da zarađujemo na prodaji igrača kao što to radi na primer Dinamo Zagreb, koji samo pametno posluje."
 
Šef stručnog štaba Vojvodine čestita i Draganu Stojkoviću Piksiju na rezultatima u prve tri utakmice sa reprezentacijom Srbije, i negativno komentariše osnivanje Superlige Evrope.
 
"Čestitam Piksiju na izboru za selektora i da mu čestitam na rezultatima, sve pohvale na njegov račun. Složio bih se sa time da se fudbal ne igra samo za bogate, te mora da se razmišlja o drugim klubovima, ne slažem se sa novim sistemom takmičenja", zaključuje Nenad Lalatović.
 
Meč između Vojvodine i Partizana igra se u 19:05, dok se drugi polufinalni meč između Zvezde i Radnika igra u 17 časova na stadionu Rajko Mitić u Beogradu.
  • Kina bet

    20.04.2021 17:29
    Frizideri OK ?
    Klubovi culi da odlazis ?
    Sve OK ?
    Odlicno ?
    Igramo ili se sklanjamo kao pre 2 kola sta radimo ?
  • Detos

    20.04.2021 16:49
    Srpska Atina
    Voso igraj i pobedi
    Uz tebe su tvoji verni navijaci
    Napred Vojvodina
  • As

    20.04.2021 16:26
    Lalatoviću
    Samo se tebe plašimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.