FOTO Navijači Voše: Želimo Lalatovića, kome smeta neka ide iz kluba

Navijači FK Vojvodina razvili su veliki transparent na istočnoj tribini "Karađorđa" pred meč polufinala Kupa Srbije sa Partizanom.
 FOTO Navijači Voše: Želimo Lalatovića, kome smeta neka ide iz kluba
Foto: 021.rs
Napisali su "Sa najuspešnijim trenerom u pobede i sledeće godine, kome to smeta nek ide iz Vojvodine".
 
Podsetimo, pre tri dana navijači Vojvodine oglasili su se povodom najnovijih dešavanja u klubu, na koje je, kako navode, ukazao šef stručnog štaba Nenad Lalatović.
 
Oni su jasno poručili da su na strani Lalatovića. Naveli su da je situacija u klubu zabrinjavajuća. Dodali su da pojedini članovi Upravnog odbora destabilizuju klub taman kada se učinilo da se sveukupna situacija popravlja - isplaćene su zaostale zarade, osvojen je Kup, ponovo ostvaren plasman u polufinale, te je klub kroz veći deo sezone na trećoj poziciji u šampionatu, o čemu opširnije na čitajte na OVOM linku
 
Meč između Vojvodine i Partizana igra se od 19 časova u Novom Sadu.
  • Boro iz Pobede

    23.04.2021 06:23
    Psiho trener
    Profesionalni navijaci-huligani-narko dileri podrzavaju Lalata, oni pravi ne mogu da ga vide a najteze pada slusanje!
  • nIK

    22.04.2021 06:18
    Javlja mi se da Lalat ide iz kluba
    A pisci transparenta iz skupstine
    Pa kom opanci kom’ mere...
  • NS

    21.04.2021 21:10
    Hoce da ga isteraju sto podrzava Vucka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.