Lalatović: Moji igrači uradili sve što sam od njih tražio

Trener Vojvodine Nenad Lalatović zadovoljan je igrom i pobedom svoje ekipe nad Mačvom.
Lalatović: Moji igrači uradili sve što sam od njih tražio
Foto: 021.rs
"Stara dama" je danas u Šapcu pobedila ekipu Mačve rezultatom 5:2 u 36. kolu Super lige Srbije, a Lalatović je pohvalio timski duh i požrtvovanost svojih izabranika.
 
"Dali smo pet golova, mogli smo da barem još toliko. Propustili smo još nekoliko stopostotnih šansi. Moji igrači su uradili sve što sam od njih tražio, a to je da odigraju na ovom nivou, da budu požrtvovani, iako smo odavno obezbedili Evropu. Nama je bilo važno da to učinimo ranije, kako ne bi bilo stresa i nervoze u finišu sezone", rekao je Lalatović. 
 
Lalatović je dodao da su igrali dobro, da su davali golove, promašivali šanse, vratili se na treću poziciju, a da bi mu bilo žao da su četvrti.
 
"Ja sam sa svojom Vojvodinom osvojio trofej, odlazim kao trener sa najviše pobeda u istoriji kluba. Novom treneru će biti jako teško, ako uspe da ponovi ovakve rezultate, ja ću njemu i direktoru Kosanoviću dati barem 50.000 evra da imaju za džeparac", rekao je Lalatović.
 
U narednom kolu Vojvodina dočekuje Spartak, a termin odigravanja biće naknadno saopšten.
  • CNC

    09.05.2021 23:03
    Ako pustimo da lopovi oteraju Lalata, zalsuzujemo da ispadnemo u prvu ligu, i da nam sruse stadion i presele nas u veternik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.