VIDEO: Kabel pobedom finiširao sezonu, propuštena još jedna prilika za Superligu

Fudbaleri Kabela savladali su ekipu Železničara, rezultatom 2:0, u poslednjem kolu Prve lige Srbije.
VIDEO: Kabel pobedom finiširao sezonu, propuštena još jedna prilika za Superligu
Foto: Jelena Grlić
Golove za novosadski tim postigli su Mesarović u 25. i Novaković u 78. minutu meča.
 
Kabel je od starta krenuo ofanzivno, praveći šanse po desnoj strani, dok gosti nisu imali prave prilike. Iako su napadi stizali sa desne strane, pogodak je došao posle šuta iz leve pozicije. 
 
Mesarović je primio loptu na nekih 17 metara, te snažnim i preciznim udarcem u dalji ugao savladao čuvara mreže Železničara. 
 
Nastavio je Kabel da dominira, iako su i gosti imali nekoliko prilika. Međutim, na novi pogodak se čekao 78. minut meča. Napao je Kabel sa levog krila, uputio udarac ali ga je Knežević blokirao. Lopta se odbila do Novaković koji je iz voleja pogodio za konačnih 2:0.
 
Još jedna sezona u Prvoj ligi Srbije je za Kabelom. Tim sa Limana je igrao dobro, u jednom trenutku imao liderstvo i da nije bilo kikseva mogli su do jedne od dve pozicije koje bi ih odvele u najviši rang. 
 
U Superligu Srbije odlaze Radnički 1923 i Kolubara, dok iz lige ispadaju Radnički, Dubočica, Dinamo, Borac, Trajal, Jagodina, Zemun i Sloga.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.