RK Vojvodina nastavlja da se pojačava, stigli Žmavc i Kljajić

Redove Rukometnog kluba Vojvodina, šampiona Srbije, od sledeće sezone braniće Nejc Žmavc i Aleksa Kljajić.
Žmavc je tridesetogodišnji Slovenac koji igra na poziciji pivotmena. Dugo je igrao za Celje, a okusio se i u Belgiji i Španiji. 
 
"Čim sam kročio u ovu halu, odmah sam video o kakvom klubu je reč. Drago mi je zbog dolaska u srpski rukomet. Znam da se mnogo očekuje od mene i da trener traži čvrstu igru u odbrani, brz rukomet, mnogo trčanja. Spreman sam da pomognem ekipi. Drago mi je i zbog igranja u SEHA ligi i u EHF kupu", poručio je Žmavc. 
 
Kljajić je dobro poznato lice sa superligaških terena. Dvadesetpetogodišnje desno krilo nastupalo je za Crvenku, Crvenu zvezdu, Metaloplastiku i Železničar.
 
Kako kaže, konačno je u Vojvodini, s obzirom na to da se njegovo ime povezivalo sa novosadskim timom već nekoliko godina.
 
"Volim da igram na Slanoj Bari i uvek sam nekako pružao dobre partije ovde, nekada u protivničkom dresu, a sada nadam se da ću tako nastaviti u dresu srpskog šampiona. Takođe nadam se da ću nastaviti uspešne igre koje pružaju Crvenčani u RK Vojvodina", dodao je Kljajić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport