Bivši direktor Informatike Siniša Kresojević postao predsednik RFK Novi Sad

Siniša Kresojević, bivši odbornik u Skupštini grada iz redova SNS, izabran je za predsednika Fudbalskog kluba Novi Sad.
Bivši direktor Informatike Siniša Kresojević postao predsednik RFK Novi Sad
Foto: 021.rs
Kresojević je, osim odborničke, obavljao i funkcije u nekoliko gradskih preduzeća. Radio je u Zavodu za izgradnju grada, potom u Slobodnoj carinskoj zoni, gde je bio i direktor jedno vreme, a prošle godine postavljen je i za v. d. direktora Informatike. 
 
U aprilu ove godine neočekivano je podneo ostavku na to mesto, te ga je na direktorskoj funkciji nasledila Gordana Stojsavljević. 
 
Kresojević je rođen 1980. godine u Vukovaru, srednju školu za fotografa, te Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment FIMEK, završio je u Novom Sadu.
 
 
Kresojević je predložio, a Skupština RFK Novi Sad prihvatila, da u Upravnom odboru kluba budu i Mihailo Janjić, Miloš Mirkov, Rade Leđanac, Dane Mioković, Aleksandar Važić i Zoran Jovanović. Preostalo je da se popune još tri mesta, koja su namenjena sponzorima kluba. Šef stručnog štaba u narednoj sezoni biće Miroslav Mita Gordanić. 
 
Kresojević je od ranije aktivan u klubu, a na sednici je istakao da su privrednici zainteresovani za saradnju sa "Kanarincima" jer su svesni koliko je urađeno i na koji nivo je podignut klub u protekle tri godine. Kao značajnije rezultate u prethodnom periodu, Kresojević je izdvojio ulazak prvog tima u Vojvođansku ligu Jug, u kojoj su ove sezone bili trećeplasirani, plasman omladinskog tima u Ligu Srbije, te rekonstrukciju upravne zgrade i stadiona.
 
Kako se navodi na stranici kluba, izmerene su sve obaveze prema igračima i članovima stručnog štaba, a finansijski izveštaj svedoči o rashodima teškim gotovo 7,7 miliona dinara. 
 
Na sednici Skupštine kluba govorilo se i o obeležavanju jubileja, 100 godina od osnivanja kluba, te je odlučeno da svečana akademija bude organizovana na jesen.
  • T

    19.06.2021 07:13
    T
    A sta ste mislili da ode da kopa i ore....funkcije su iste kao i plate samo se mesta menjaju kod naprednjaka! A vi ih opet glasajte...!
  • Roshav

    18.06.2021 22:49
    @Novo naselje fkv
    Jel to mislis na anonimnost kao sto ste vi anonimni na Naselju? Nema vas nigde sako jada!
  • детелинара

    18.06.2021 22:48

    maja
    18.06.2021 • 20:51
    srednja skola
    Nisam znala da postoji srednja skola za fotografe.Zamislite cetri godine ucite
    da skljocate.
    ----
    Боље да ниси писала коментар него што си написала овакву глупост. Фотографија је за тебе шкљоцање телефоном, за друге је уметност која се учи, замисли, после средње и на факултету. Али како објаснити некоме ко овако примитивно гледа на фотографију шта је то бленда, експозиција, филм, кадар, брзина окидања, светлост, сенке и да не идем даље до историје фотографије и сл.

    Што се тиче председника, ајде да видимо шта ће да уради. Клуб је поптуно био потонуо финансијски и такмичарски под прошлом власти која није марила за наш клуб уопште. Али се сада ствари мењају на боље. Клупска зграда је реновирана од градских пара. У плану је и стадион да се реновира. Много деце тамо тренира и заслужују добре услове. Боље то него да блеје по детелинарским улицама.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.