Đorđević posle Panevežisa: Ovo je timska pobeda

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je da je danas protiv Panevežisa ostvarena timska pobeda i čestitao je ekipi.
Đorđević posle Panevežisa: Ovo je timska pobeda
Foto: 021.rs
"Nije lako odmah posle Crvene zvezde igrati ovakvu jednu evropsku utakmicu, u gostima, posle dugog putovanja. Panevežis je i pokazao da je nezgodan protivnik, tehnički potkovan koji voli da napada i što je još važnije, odmorniji je od nas i usred sezone, u takmičarskom ritmu. Početak utakmice bio je težak, igrali smo pod pritiskom, ali su momci opet pokazali karakter, borili se i pobedili. Sada nas čeka novi dug put nazad, pa utakmica sa Partizanom, nastavićemo da radimo i da napredujemo iz meča u meč, ostalo je božija volja", rekao je Đorđević.
 
Vojvodina je sa 1:0 pobedila Panevežis u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.
 
"Mene nije iznenadila njihova ofanzivna igra, jer sam ih dobro analizirao i gledao nekoliko puta. Znali smo šta nas čeka, da ćemo morati mnogo da trčimo i da se borimo za svaku loptu. Imamo i manje igrača u rotaciji, to nisu izgovori, jednostavno je tako, ali Vojvodina će nastaviti da igra kao tim, jer kao što sam rekao od prvog dana – to treba da bude naša najveća snaga", kazao je Đorđević.
 
Revanš će se igrati za sedam dana u Novom Sadu.
  • Marko

    22.07.2021 21:52
    Zavarivanje
    Pa mi smo smesna ekipa...Videćemo u nedelju protiv Partizana..Bunker..A sta se dešava ako npr. U prva 3 kola uzmemo 3 boda od mogućih 9 .ugasili smo...
  • aaxxaxaxaxa

    22.07.2021 21:31
    Ma Lalat fali ljudi :-)))))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.