Đorđević pred Partizan: Očekuje nas teška utakmica, ključ je da ekipa bude hrabra i disciplinovana

Šef stručnog štaba FK Vojvodine Slavoljub Đorđević, pred nedeljni derbi sa Partizanom, poručuje da se i pored "paklenog" rasporeda nada najboljem.
Đorđević pred Partizan: Očekuje nas teška utakmica, ključ je da ekipa bude hrabra i disciplinovana
Foto: 021.rs
Na konferenciji za štampu pred utakmicu koja ekipu crveno-belih očekuje u nedelju, Đorđević je najavio da veruje u svoj tim, te i da je ključ za dobar rezultat u disciplini i hrabrosti koju očekuje od svojih igrača.
 
"Od početka znamo kakav nam je raspored i da moramo da se prilagodimo. Imamo dovoljno vremena, svesni smo od prvog dana da nas čeka žestok tempo. Momci znaju da treba da igraju opet disciplinovano i hrabro i uz božiju volju nadamo se pozitivnom rezultatu. Problem nam je i broj igrača u rotaciji, ali nećemo da kukamo, svesni smo čiji dres nosimo i znamo da svi moramo da pružimo maksimum" kaže Đorđević.
 
On dodaje da je ovo samo jedna u nizu utakmica u izuzetno teškom rasporedu koji Vojvodina ima, te da je Partizan jučerašnjom pobedom nad Dunajskom Stredom u kvalifikacijama za Ligu konferencija pokazao zavidan kvalitet.
 
 
Iako utakmica protiv Partizana dolazi samo nekoliko dana posle trijumfa koji je "stara dama" upisala protiv Paneževisa u gostima u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija, ali i posle utakmice sa Zvezdom u kojoj je tim iz Novog Sada osvojio bod na "Rajku Mitiću", Đorđević kaže da on i njegovi saradnici imaju plan za predstojeći izazov.
 
"Neće biti lako, jer je Partizan u rangu sa Zvezdom. Mi znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem", poručuje Đorđević pred meč.
 
On dodaje i da je postojala opcija da se usled veoma zgusnutog rasporeda utakmica sa Partizanom pomeri za jedan dan, ali da na kraju nisu uspeli.
 
Vojvodina će u drugom kolu prvenstva Srbije dočekati Partizan u nedelju od 21 čas na stadionu "Karađorđe".
  • Vons

    23.07.2021 23:03
    Jedna jedina
    Samo borbeno
    Srce na teren
    Napred Vojvodina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.