Đorđević nakon poraza: Bili smo malo smušeni, ovo nije gotov dvomeč

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević poručio je nakon poraza njegovog tima od austrijskog LASK-a, rezultatom 1:0, da je utakmica bila neizvesna i da dvomeč nije gotov.
Đorđević nakon poraza: Bili smo malo smušeni, ovo nije gotov dvomeč
Foto: Jelena Grlić
Voša će kroz nedelju dana igrati revanš utakmicu u Klagenfurtu, a LASK ima prednost koju nosi sa "Karađorđa". Međutim, Đorđević poručuje da su njegovi izabranici igrali tvrdo, borbeno i disciplinovano.
 
"U prvom poluvremenu bilo je takvo kakvo je bilo, u drugo smo ušli hrabrije. Čova je pogodio stativu, to je jedan od trenutaka kada se lomi utakmica. LASK nije pokazao koliko se očekivalo, mi smo čekali našu šansu, bili smo i malo smušeni, ali ja sam i dalje optimista. U revanš idemo hrabro, nemamo šta da izgubimo, daćemo sve od sebe, pa uz božju pomoć, ja se nadam da ćemo proći. Želim da se zahvalim i navijačima koji su nam dali ogroman vetar u leđa i to im je potrebno. Ovi momci imaju ogroman potencijal, ja u njih ne sumnjam, vreme će pokazati da je ovo dobra ekipa", kaže Đorđević.
 
Navodi da izostanak Cucina neće biti problem u revanšu, ali se nada da će za taj susret biti spremni Vukadinović i Nešković. Najavio je i da Vojvodina neće menjati svoju taktiku i pristup u kojem god sastavu da nastupi.
 
"I da smo dobili 1:0, sve bi bilo isto. Igraju se dve utakmice, ovo je prvo poluvreme. Ne vidim da će oni u revanšu mnogo drugačije da igraju nego sada, dok mi imamo problem na desnom beku, jer je Cucin dobio crveni karton. Napravićemo ekipu, sada se okrećemo Voždovcu, pa ćemo da se pripremimo najbolje što umemo. Iskreno se nadam da će Vukadinović i Nešković biti spremni. Registrovali smo ih za revanš, jer bi nam zaista mnogo značila njihova pomoć i verujem da mogu da budu spremni. Daćemo im šansu protiv Voždovca, ako budu igrali, siguran sam da će biti u konkurenciji za revanš", zaključuje Đorđević.
 
Voša protiv Voždovca igra u nedelju, a potom gostuje LASK-u u četvrtak.
  • Dusan Dzigurski

    06.08.2021 21:49
    Bozja pomoc
    To kada se trazi "Bozja pomoc" obicno znaci da nema vise nikakvih "ovozemaljskih" stvari koje mogu da pomognu. Obicno se ocajni uzdaju u "Bozju pomoc", jaki sami sebi krce put.
  • ST

    06.08.2021 18:55
    Mozda ova ekipa ima nekakvu buducnost (pokazace vreme),ali sadasnjost je veoma upitna.
  • Andrija Šrek

    06.08.2021 15:55
    ...
    Ja sam siguran da i većina igrača LASK-a (ako ne i svi) veruje u "božiju pomoć". I šta ćemo sad? Kako će bog da se opredeli kojoj ekipi da pomogne? Na osnovu kojih parametara?
    Oh, wait...!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.