Dušan Bajić preuzeo klupu Proletera, Žigić podneo ostavku

Dosadašnji pomoćni trener TSC-a Dušan Bajić dobiće priliku da po prvi put samostalno preuzme kormilo jednog superligaša - Proletera sa Slane bare.
Četrdesettrogodišnji Novosađanin trenersko iskustvo kalio je u omladinskoj školi Vojvodine i Novog Sada. Opažene rezultate ostvario je sa mlađim selekcijama Vojvodine.
 
Kratko se obreo u Bečeju, a superligaško iskustvo sticao je uz Mladena Krstajića u TSC, gde je bio pomoćni trener. 
 
Prilika da Bajić preuzme Proleter ukazala se nakon što je Branko Žigić podneo ostavku, po drugi put u samo tri meseca. Klub se zahvalio Žigiću na tome što je klub pod njegovim vođstvom upisao rezultate vredne poštovanja.
 
Očekivanja kluba je da tim sa Bajićem na čelu napadne mesto u plej-ofu šampionata.
 
Trenutno, Proleter ne stoji dobro. Posle četiri utakmice ima samo jedan osvojen bod i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli. 
  • Dusan Dzigurski

    11.08.2021 15:44
    Ko sve danas nece biti trener u nasoj Prvoj ligi. Postujem coveka ali, brate, tezak je anonimus. Izgleda da sada samo takvi rade kod nas, ko iole vredi ode u neku jacu fudbalsku zemlju.
  • VladaN

    10.08.2021 10:09
    Krstajić stručnjak?
    Možda u MZ Bijeljina.
  • Vlada

    09.08.2021 14:24
    Ako je zanat pekao kod Krstajica, sigurno je vec veliki strucnjak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.