Voša večeras protiv LASK-a za nastavak evropske avanture

Fudbaleri Vojvodine igraju večeras revanš utakmicu protiv LASK, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije, u Klagenfurtu.
Voša večeras protiv LASK-a za nastavak evropske avanture
Foto: 021.rs
LASK ima prednost od 1:0 iz prvog meča igranom u Novom Sadu, pa će pred izabranicima Slavoljuba Đorđevića biti težak zadatak.
 
Ipak, u ekipi vlada dobra atmosfera i uvereni su da mogu da nadoknade zaostatak iz prve utakmice.
 
Međutim, ne ide sve kao po loju. Šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević će morati da pronađe novo rešenje na poziciji desnog beka, jer u Austriju nisu doputovali ni Marko Bjeković, kao ni suspendovani Luka Cucin, koji je na prvom meču dobio crveni karton.
 
Zanimljivo je da su pre samo nekoliko dana na stadionu u Klagenfurtu meč igrali Milan i Real Madrid. 
 
Utakmicu između Vojvodine i LASK-a, koja počinje u 21 čas, uživo će prenositi RTS 2 i Arena sport 2.
  • Fcv NN

    12.08.2021 16:27
    Samo borbeno!
  • Liman

    12.08.2021 16:26
    Hm
    Opet nerealna očekivanja. Ne može se od gvn praviti pita. Dobro je da smo i Litvance prošli i dobili za to 100.000eur od Uefe.
  • ST

    12.08.2021 15:55
    Ipak je razlika u kvalitetu na strani Austrijske ekipe. Potpuno realno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.