Novosadska liga: Dva prelaza iz "dvojke" u "keca", het-trik u Kamenici

Utakmice Novosadske lige, petog ranga domaćeg fudbala, odigrane su tokom vikenda.
Novosadska liga: Dva prelaza iz "dvojke" u "keca", het-trik u Kamenici
Foto: 021.rs
Šajkaš je u Kovilju ubedljivo savladao ŽSK rezultatom 6:0, dok je Tatra u Kisaču deklasirala Omladinac sa 5:0.
 
Zanimljivo je bilo i u Kaću, gde su se susreli Jugović i Petrovaradin. Kaćani su uspeli da nadoknade rezultatski zaostatak na poluvremenu i preokrenu meč u svoju korist.
 
Petrovaradin je došao u vođstvo preko Lukaje u 11. minutu meča, piše nsfudbal.com. Mreže su mirovale do kraja poluvremena, ali i najveći deo drugog dela igre.
 
I onda se dogodio potpuni preokret u finišu meča. Najpre je sudija dosudio penal u 85. minutu i precizan je bio Vuletić. Preko Škrbića je preokrenut rezultat u 90. minutu meča i krenula je nadoknada vremena. U 94. minutu Vuletić je ponovo bio precizan sa bele tačke.
 
Isti scenario se dogodio i u Sremskoj Kamenici. Fruškogorac je dočekao Bačku iz Đurđeva, koja je vodila sa 1:0 u prvom poluvremenu. U drugih 45 minuta potpuni preokret uz het-trik Zečevića, koji je Fruškogorcu doneo tri boda.
 
U ostalim utakmicama igrali su: Fruškogorski partizan - Slavija 1:4, Futog - TSK 2:0, Borac - Crvena zvezda 0:2, Jedinstvo - Dinamo 1:2. 
 
Jedini tim sa sve tri pobede je Slavija i Salajčani zauzimaju prvo mesto na tabeli. Prati ih Šajkaš i Tatra sa sedam bodova. Na dnu se nalaze Omladinac, Petrovaradin i Jedinstvo, koje nije osvojilo nijedan bod na startu šampionata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.