Vojvođanski jug: Bodove upisali Novosađani i Rumenčani, posustali Veterničani i "studenti"

Utakmice četvrtog kola Vojvođanske lige Jug odigrane su tokom vikenda.
Vojvođanski jug: Bodove upisali Novosađani i Rumenčani, posustali Veterničani i "studenti"
Foto: 021.rs
Novi Sad je išao u Salaš Noćajski gde se susreo sa Budućnošću. Bilo je prilika na obe strane, ali je nedostajala završnica.
 
Tas na vagi je na kraju prevagnuo u korist Novosađana. Sa dvadesetak metara, u 86. minutu meča, šutirao je Balabanović i uspeo da savlada golmana domaćih, a svom timu da donese tri boda.
 
Jedinstvo je pokazalo deo igre koja ih je krasila u prošlim sezonama, pošto su na svom terenu savladali Dunav iz Starih Banovaca, rezultatom 3:1.
 
Ponovo su Rumenčani bili desetkovani, pa su igrali sa svojim "prinudnim" timom, ali Vladimir Šponja je uspeo da ustroji tim tako da igra dovede do pobede. Poveli su domaćini preko Ilića, da bi na početku drugog poluvremena uvećali prednost na 2:0, nakon što je Tepić bio precizan sa bele tačke. Do 53. minuta utakmica je bila rešena - za 3:0 pogodio je Stojanović. Gosti su uspeli da postignu tek utešni pogodak preko Dimitrijevića, u 58. minutu.
 
Radnički iz Nove Pazove savladao je na svom terenu Indeks, rezultatom 3:1. Dva puta se u strelce upisao Labović, jednom Knežević, a jedini pogodak za "studente" je postigao Klaić.
 
Novosadski prigradski derbi igrali su Cement i Veternik, a pobedu u Beočinu je odneo domaćin, rezultatom 2:0. Tri boda Cementu su doneli Krstić i Popović.
 
U ostalim utakmicama igrali su: Sloga - Donji Srem 1:0, Mladost - Sloga 0:4, Sloboda - Podunavac 0:1, Hajduk - Radnički 2:1.
 
  
  • Detelinarac

    08.09.2021 12:19
    Bravo zuto plavi!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport