Proleter nakon četiri pobede deklasiran na Banovom brdu

Fudbaleri Proletera sa Slane bare poraženi su na gostovanju ekipu Čukaričkog sa ubedljivih 6:1 u okviru 14. kola Superlige Srbije.
Proleter nakon četiri pobede deklasiran na Banovom brdu
Foto: Jelena Grlić
Čukarički je već u 4. minutu susreta poveo pogotkom Tošića, da bi Rakonjac u 31. minutu duplirao prednost Beogradskog superligaša. 
 
Da ništa ne nagoveštava ponor Proletera dodatno je potvrdio Evandro smanjivši prednost Čukaričkog na 2:1 golom u 33. minutu.
 
To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena. 
 
U drugom delu igre Čukarički svoj prvi pogodak postiže sa penala preko Kajevića u 51. minutu, da bi već osam minuta kasnije svojim drugim pogotkom Rakonjac povisio na 4:1. Tri minuta kasnije Šapić postavlja rezultat od 5:1, a totalnu katastrofu Proletera i konačni rezultat od 6:1 potvrdio je Baic u 75. minutu.
 
Ovo predstavlja prvi poraz ekipe Proletera nakon sjajnog niza od četiri vezane pobede u domaćem prvenstvu, dok za Čukarički ova pobeda donosi treću poziciju na tabeli, odmah iza "večitih".
 
Proleter je trenutno na osmoj poziciji sa 17 osvojenih poena, a naredni meč Slanobarci igraju protiv ekipe Bačke u Kupu Srbije u sredu 27. oktobra.
  • Leb i Sol

    24.10.2021 07:10
    Čukni vo drvo
    Jaooo, ja mislio PETak, kad ono ŠESTak... Ko - kanda, da nam ovi brđani nisu bili dužnici iz prošle sezone?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.