Đorđević nakon pobede: Najbolje drugo poluvreme od početka sezone

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević, nakon pobede njegovog tima nad Radničkim 1923, kaže da je zadovoljan igrom ekipe.
Đorđević nakon pobede: Najbolje drugo poluvreme od početka sezone
Foto: FK Vojvodina
Voša je slavila protiv tima iz Kragujevca nakon preokreta. Gosti su poveli, ali su crveno-beli uspeli da u drugom poluvremenu preokrenu rezultat i na kraju slave sa 3:1.
 
Tako su Novosađani upisali petu pobedu u sezoni.
 
"Meč je bio kao i neki prethodni u kojima smo primili golove, srećom ovaj put smo uspeli da preokrenemo. Mislim da je ovo drugo poluvreme bilo najbolje u ovoj polusezoni. Momci su se podigli, dobili ozbiljan vetar u leđa od navijača i ekipa je to vratila na pravi način. Moji momci su možda jednu od ovih 13 utakmica, onu u Kruševcu, bili 'hladni', oni se uvek bore i nose se sa pritiskom. Mi treneri smo tu da pomognemo tim momcima, jer mi ne igramo, oni igraju", poručuje Đorđević.
 
Pohvalio je nastupe Dejana Zukića i Nebojše Bastajića koji su ušli sa klupe, a ističe to što na svakom meču minute upiše i veliki broj fudbalera iz Vošinog omladinskog pogona.
 
"Do sad smo pet ili šest utakmica završili sa po nekoliko naših mladih igrača, a počnemo sa tri, četiri i ne volim više da pričam na tu temu. Zukić nikada nije bio sporan, pričao sam o tome da kada je išao na okupljanje reprezentacije nije dovoljno trenirao, sada je ostao, radio je odlično. Sve igrače poštujem, svaki od njih ima kvalitet, sastav pravim u odnosu na rivala, baš kao i izmene tokom utakmice. Ko god je ušao doneo je nešto, Bastajić je zatvorio tu desnu stranu, Zuka je doneo mnogo i čestitam mu", zaključuje Đorđević.
 
Petom pobedom u šampionatu Vojvodina je dospela na peto mesto u šampionatu. U narednom kolu očekuje nas novosadski superligaški derbi, pošto će snage odmeriti ekipe Voše i Proletera.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.