Firmaši poslali poruku upravi: Sređuju nam Vojvodinu ko bazen na Spensu

Navijačka grupa Firma već izvesno vreme protivi se upravi Fudbalskog kluba Vojvodina.
Firmaši poslali poruku upravi: Sređuju nam Vojvodinu ko bazen na Spensu
Foto: 021.rs
Tokom leta deo navijača, koji su članovi Skupštine kluba pokušali su da na dnevni red stave i izbor nove uprave kluba. To se nije dogodilo, jer su skupštinari glasali protiv usvajanja dnevnog reda.
 
Protiv dnevnog reda bilo je 28 skupštinara, dok je za njegovo usvajanje glasalo njih 27. U septembru je organizovana i otvorena tribina na Spensu o tome kakav klub navijači žele, a nezadovoljstvo je iskazano i nakon usvajanja finansijskog izveštaja za 2020. godinu.
 
To da nisu fanovi aktuelne uprave pokazali su i na meču protiv Proletera u ponedeljak, kada je Vojvodina savladala gradskog rivala minimalnim rezultatom. 
 
Firmaši su na severnoj tribini istakli veliki transparent "Uprava napolje". Iako je on bio u prvom planu, pažnju je privukla poruka na drugom transparentu. U dva reda, Firmaši su ispisali:
 
"Iz uprave lopovi, sposobni svi jesu, sređuju nam Vojvodinu ko bazen na Spensu."
 
 
Navijači sa severa ovim transparentom aludiraju na neuspelu rekonstrukciju zatvorenog bazena na Spensu. Olimpijski bazen u ovom objektu nije u funkciji već godinu dana i 10 meseci. Iako je bilo javljeno da su radovi na rekonstrukciji završeni, 021.rs je otkrio da je posao loše urađen i da ima niz nedostataka.
 
Ispostavilo se da je posao urađen katastrofalno i da čitava rekonstrukcija mora da se radi ispočetka. Sa ponovnom rekonstrukcijom se i započelo, ali niko nije snosio odgovornost zbog lošeg obavljenog posla.
 
Prema poslednjim najavama, bazen na Spensu proradiće oko Nove godine. 
  • @ Vuki Tuki

    03.11.2021 06:31
    @ Vuki
    Vajdu ga loma i ti i Kupre i skraceni otmicar .
    A mozes i da sipu loma jesi cuo.
    Kada budete priznali koliko para ste uzeli od Bajatog onda mozes da caspri. A Bajati kad zapreti da ima snimke iz zgrade i kancelarije kako prodajte skupstinu i kako kupuje mir vi napustite skupstinu … eeee Vuki
  • Vuki

    02.11.2021 22:32
    Nerise
    Ko šta zna?, vi što posmatrate fudbal iz fotelje, ili navijate preko mobilnog...svi ste mi jako jaki, jajare! Dođite na stadion, podržite klub!
    Onda mi ritese i čamprite na portalima...
  • Pedja

    02.11.2021 19:46
    Ne znaš ko je gori
    SNS uprava ili SNS firma - pitanje je sad. Trebalo bi sve da reše na partijskom sastanku, pa da nama samo jave šta će uraditi sa Vojvodinom. Teško se setiti goreg stanja u klubu, i lošijih ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport