Vojvođanski jug: Novi Sad i Donji Srem - isti broj pobeda, poraza, remija, datih i primljenih golova

Tokom vikenda odigrane su utakmice 13. kola Vojvođanske lige Jug.
Vojvođanski jug: Novi Sad i Donji Srem - isti broj pobeda, poraza, remija, datih i primljenih golova
Foto: 021.rs

U četvrtom rangu postaje zanimljivo, na vrhu su izjednačeni Donji Srem i Novi Sad, a svoju šansu čeka i temerinska Sloga.

Novi Sad je u 13. kolu na svom terenu dočekao Podunavac, savladavši ga rezultatom 1:0. 

Utakmica se igrala po teškom vremenu, a "Kanarinci" su imali inicijativu na terenu tokom čitavog meča. Odlučujući trenutak viđen je 41. minutu kada je Branković preciznim udarcem iz slobodnjaka doneo vođstvo i pobedu svom timu. 
 
 
Istim rezultatom u Pećincima je slavio Donji Srem, pobedivši Dunav. Tako i Donji Srem i Novi Sad imaju osam pobeda, tri remija i dva poraza u 13 utakmica. Osim istog skora, ovi timovi imaju i istu gol razliku - 20 postignutih i 10 primljenih golova.
 
Sloga iz Temerina nije uspela da se održi na vrhu tabele, pošto je u 13. kolu poražena na gostovanju Indeksu, rezultatom 2:0. Indeks je osigurao pobedu nakon što je Sloga ostala bez kapitena Zelića, a golove je postigao Klaić.
 
Dva gola su viđena i na susreta Veternika i Budućnosti iz Salaša Noćajskog. Oba pogotka za Veterničane postigao je rezervista Đurić.
 
 
Jedinstvo iz Rumenke putovalo je u Bački Jarak, na stadion Livadica, gde ih je dočekala Mladost. Nakon 90 minuta igre, rezultat je bio 3:1 u korist domaćina.
 
U ostalim mečevima igrali su: Sloga (Erdevik) - Radnički 2:1, Radnički (Nova Pazova) - Hajduk 1:2, Cement - Sloboda 0:1. 
 
Na vrhu tabele su Donji Srem i Novi Sad sa 27 bodova, treća je Sloga sa bodom manje. U trci za vrh je i Hajduk iz Divoša sa 25 sakupljenih bodova. Indeks je šesti, Jedinstvo jedanaesto, a poziciju ispod Rumenčana su Veterničani. Na dnu se nalaze Mladost, Budućnost i Dunav.
  • Detelinarac

    09.11.2021 14:59
    Uff kakav gol Brankovica za FKNS! Bravo momak! Ajmo zuto plavi, gazi dalje!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.