Novosadski košarkaš Stevan Jelovac imao moždani udar u Grčkoj

Košarkaš iz Novog Sada, Stevan Jelovac, koji nastupa za grčki AEK, doživeo je moždani udar.
Jelovac se u nedelju srušio na individualnom treningu i hitno je odvezen u bolnicu.
Informacije koje dolaze iz Španije i Grčke kažu da se Jelovac i dalje nalazi na intenzivnoj nezi, kako bi se njegovo stanje u potpunosti kontrolisalo i pratilo.
Navodi se i da je njegovo stanje trenutno stabilno, ali ozbiljno. 
 
Atinski klub se oglasio rekavši da je ovaj rođeni Novosađanin hospitalizovan zbog ozbiljnog zdravstvenog problema.
 
"AEK izražava iskrenu zahvalnost zbog interesovanja javnosti za Stevanovo zdravstveno stanje. Molimo vas, ipak, da vaše novinske izveštaje dajete s dozom diskretnosti i koristite stručnu terminologiju, kako ne bi u javnosti kružile pogrešne informacije. One bi dodatno zakomplikovale situaciju. AEK zahvaljuje iz dubine duše svim prijateljima kluba i svima koji su odmah pritekli u pomoć našem sportisti, kao i na svim porukama podrške na društvenim mrežama. U ovim teškim satima, šaljemo veliku podršku Stevanu i njegovoj porodici", navodi se u saopštenju.
 
 
Jelovac se inače povredio 30. oktobra na meču protiv Jonikosa. Atinski klub je nedavno pobedio u FIBA Ligi šampiona, a trijumf je bio posvećen upravo Jelovcu.
 
Jelovac je rođen 1989. godine, u Novom Sadu. U dosadašnjem toku karijere igrao za Vizuru, Megu, Crvenu zvezdu, Antaliju, Juvekazertu, Lijetuvos Ritas, Saragosu, Nižnji Novgorod, Brose Bamberg, Gazijantep i japanski San-En Neofiniks, a nosio je i dres reprezentacije Srbije.
  • Milica

    26.11.2021 12:43
    Podrska Stevanu
    Drugari u koju je osnovnu skolu u NS isao Steva ? Iz kog kraja je on ? Oprostite mi na pitanjima, mi mladji eto ne znamo.
  • Osnovna škola

    25.11.2021 13:38
    Jak si ti izdržaces
    Stevane

    Pobedjivao si stalno nastavi i ovaj put!

    Drugari iz osnove škole
  • Grbavi

    16.11.2021 23:23
    A ja ga juche tražim na Peshicevom spisku, idemo mali mozesh ti to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport