VIDEO Mladost porazom u vojvođanskom derbiju završila polusezonu

Fudbaleri Mladosti iz Novog Sada poraženi su od ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice rezultatom 0:1 u okviru 21. kola Prve lige Srbije.

Domaćini iz Novog Sada bolje su počeli utakmicu, napadali tokom većeg dela prvog poluvremena, ali je mreža gostiju iz Srema mirovala najpre zahvaljujući sjajnim intervencijama golmana Bursaća.

Drugo poluvreme ponovo je agresivnije i bolje otvorila ekipa Mladosti. Već u prvih nekoliko minuta dolazi do potencijalnog penala za domaće.

U toj situaciji do duela je došlo između domaćeg igrača Sekulića i gostujućeg Škorića, ali je sudija Bikić odlučio da ne podlegne pritisku navijača i igrača, te i da ne dosudi penal.
 
Već u narednom napadu sjajnim prodorom Mustafe Ibrahima gosti dolaze do najbolje prilike, koju udarcem glavom koristi Marko Rajkoić, koji Radničkom donosi prednost u 49. minutu.
 
Kako i do tog, tako i nakon tog mometa Mladost je bila bolji rival na terenu, dok je Radnički beležio tek sporadične napade.
 
Mladost je do kraja uspela da postigne pogodak, ali je isti poništen zbog igranja rukom.
 
U sudijskoj nadoknadi svoj drugi žuti karton, i isključenje zaradio je gostujući igrač Pejović, tako da je ekipa iz Sremske Mitrovice meč završila sa igračem manje.
 
 
Bez obzira na ovaj poraz, Mladost je i dalje drugoplasirana sa 41 bodom iz 21 utakmice. 
 
Radnički je ovoim trijumfom izbio na 7. poziciju.
  • Popara

    05.12.2021 22:24
    Pih
    Bolje da su igrali na onoj njivi pored, tamo ima manje blata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.