Vojvodina maksimalnom pobedom odlazi na pauzu, pa u nastavak Lige šampiona

Odbojkaši Vojvodine pobedom nad Spartakom završili su takmičarsku godinu, rezultatom 3:0 (25:20, 25:22, 25:19).

Oni su tako maksimalnom pobedom na svom terenu na najlepši način stavili su tačku na 2021. godinu, pred kratku pauzu pa nastavak nadmetanja u Ligi šampiona.

Iako su u nekoliko navrata gosti uspeli da budu konkurentni, bilo je očito da ipak crveno-beli drže sve konce u svojim rukama.

Na startu su puleni trenera Slobodana Boškana nametnuli ritam, igrali su poletno, motivisano, kompaktno i brzo napravili rezultatsku zalihu, koju su sačuvali do kraja seta za vođstvo od 1:0.
 
Slično je bilo i u drugom periodu, ali su se u samom finišu Novosađani malo opustili, pa su gosti prešli dvadeseti poen. Sigurni su domaći odbojkaši bili i u trećem setu, te tako ostvarili ubedljivu pobedu i uknjižili tri važna pobeda, pred prvenestvenu pauzu.
 
Raduje i to što se novajlija Kamil Baranek polako uklapa u tim, kao i to što se na teren vratio dizač Andrija Vilimanović. Kapiten Stevan Simić imao je nešto lakšu povredu, a šansu je iskoristio Andrej Rudić.
  • Dusan Dzigurski

    23.12.2021 08:54
    Vojvodina u rukometu
    Nasa Vojvodina je u rukometu suvi kvalitet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport