Voša poklekla pred TSC-om za treći uzastopni poraz: Nešto mora da se menja

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na domaćem terenu od TSC-a, rezultatom 1:0, u 26. kolu Superlige Srbije.
Voša poklekla pred TSC-om za treći uzastopni poraz: Nešto mora da se menja
Foto: FK Vojvodina

Vojvodina je vezala treći uzastopni poraz. Uz blede nastupe i igru bez karaktera tokom dobrog dela sezone, upravi kluba bi trebalo da se upale alarmi o tome šta ne funkcioniše u timu - radi li se o igračima ili pak o stručnom štabu?

Prvu šansu na utakmici imali su gosti, u devetom minutu kada je Ratkov glavom gađao preko gola. Vojvodina je uzvratila u 24. minutu, Lazarević je centrirao, Simićev udarac je odbranio Filipović. U 27. minutu domaći su bili najbliži golu, Vukadinović je iz okreta, sa 25 metara pogodio stativu.

Do odlaska na odmor TSC je imao još dva pokušaja sa distance, oprobali su se Banjac i Stojković, ali je u oba navrata Rockov bio na mestu.
 
Voša je preuzela inicijativu i na startu drugog poluvremena, ali pravih prilika nije bilo sve do 69. minuta kada je Vukadinović iskosa sa desne strane šutirao pored stative.
 
TSC je poveo iz prve prave akcije, Đakovac je poslao dubinsku loptu iza odbrane Vojvodine, a Škuletić je samo bocnuo preko Rockova za 0:1.
 
Voša je do kraja pokušavala da pronađe prostor u odbrani gostujuće ekipe, ali se TSC odlično branio i uspeo da sačuva svoj gol.
 
Bez obzira na treću uzastopni poraz, Voša ostaje na četvrtom mestu u šampionatu sa samo 36 bodova iz 26 utakmica. Iza nje, sa dva boda manje, nalazi se TSC.
  • Novosadjani

    07.03.2022 08:43
    Politicari mars iz kluba !!!
  • Stevica

    07.03.2022 08:42
    V
    Uprava i strucni stab zajedno,Napolje.
  • Idemo dalje

    07.03.2022 08:34
    Idemo dalje
    Kaže trener F.K. Vojvodine na konferenciji..
    Gol na je falilo igrali smo dobro ?
    Sta mi gledamo.. Sta je dobro..?
    O cemu prica čovek ?
    3 utakmice bez datog gola i to protiv njegovog kluba
    Vojvodina- Radnik ( Surdulica) 0:1
    Kolubara Lazarevac -Vojvodina 1:0
    Vojvodina - TSC 0:1.
    I to na Rodjendan. Sta je ovde dobro? Ko je ovog postavio ovde..zna li se ista u F K Vojvodina.. ko je ko ..ko je šta .. i ko za šta odgovara.. ili drljaj po Voši kako ko hoce bez ikakve odgovornosti ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport