Đorđević nakon poraza: Nedostajao nam je gol, podići ćemo se opet

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević očekuje veliku borbu do kraja prvenstva i smatra da njegova ekipa nije zaslužila poraz od TSC-a.
Đorđević nakon poraza: Nedostajao nam je gol, podići ćemo se opet
Foto: FK Vojvodina
Vojvodina je večeras vezala treći prvenstveni poraz, na "Karađorđu" je slavio TSC rezultatom 1:0.
 
"Svaki poraz boli, ali ovaj posebno, jer je treći vezani i to na rođendan kluba. Opet su nam se ponovile neke stvari, primili smo gol iz jedne šanse i izgubili. U sva tri ova poraza momci su odigrali dobro, ali ovo je fudbal i nekada se dese neke nepredviđene stvari. Idemo dalje, da popravimo greške i da počnemo da pobeđujemo", rekao je Đorđević.

On smatra da je njegova ekipa imala šansu da ranije reši meč i da povede, a onda je usledio gol gostujuće ekipe.

"Nedostajao nam je gol, igrali smo visoko, čvsto, otvoreno, u prvom poluvremenu smo pogodili stativu, u drugom smo nastavili da pritiskamo i očekivao sam u svakom momentu da damo gol. I onda nam se desila greška u poslednjoj liniji, ali ne treba kritikovati Jeličića, pogrešio je, ali on je bez obzira na to pravi momak i igrač za Vojvodinu", istakao je Đorđević.
 
Trener Voše očekuje žestoku borbu za plej-of, plej-aut i za plasman u Evropu do kraja sezone.
 
"Imamo još 12 utakmica, sve ekipe se bore za plej-of, svako može da završi u plej-autu i to je dokaz da nema lakih mečeva i to je odlično za srpski fudbal. Ako pogledamo tabelu i bodove, reklo bi se da smo sada u problemu, ali ja verujem u ove momke. U prvom delu sezone bili smo u još težoj situaciji, pa verujem da ćemo se podići i sada", zaključio je Đorđević.
  • УО ФкВ

    07.03.2022 18:28
    Жеље, честитке и поздрави
    Срећан 108. рођендан "старој дами"српског фудбала, уз уз песму: "Док наш брод тоне, тоне, и звона звоне, на јарболима стојимо ми..."
  • FkV

    07.03.2022 15:25
    Srecan rodjendan Stara damo
    Trudite se,kad vec nemate kvalitet. Beskrvni ste. Ne umete da: dodate,pucate,driblate,bar se borite za klub! O "treneru" necu trositi reci.
  • Ne moze nize

    07.03.2022 15:10
    Ako nisi shvatio...
    ...igras najlosiji fudbal u istoriji kluba...a bilo ga je. Doduse,ni igraci,cast par njih,ne vrede skoro nista. Da posedujes i malo savesti,sklonio bi se iz Vose!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.