Voša korak bliže tituli - savladala Partizan u gostima

Rukometaši Vojvodine savladali su Partizan sa 25:23 (13:10) na Banjici u okviru 8. kola plej-ofa Arkus lige.
Rukometaši Voše krenuli su silovito od starta. Protivniku su dozvolili da postigne tek tri gola u prvih 15. minuta. Briljirao je na golu Svetislav Verkić uz stamenu zonu ispred njega. Vodili su Novosađani sa 7:3 i 9:5. Ocvirk je postigao gol u poslednjoj sekundi prvog dela za +3. 
U drugom poluvremenu, Partizan se približao i to u tri navrata na gol zaostatka i to u 39. minutu 16:17, odnosno u poslednjih pet minuta najpre na 22:23, odnosno na 23:24. Ipak, ono što je krasilo Vošu cele sezone donelo je pobedu. Sjajna odbrana u odlučujućim momentima, bolja koncetracija i hrabro srce. 
Ocvirk i Nikolić su bili najefikasniji u Vojvodini sa po sedam golova, dok je za najboljeg igrača utakmice proglašen kapiten, golman Verkić.
 
Tako je Voša u derbiju prvenstva pobedila direktnog rivala u borbi za šampionsku titulu i sada ima tri pobede više od Partizana, uz bolji međusobni skor, na šest kola do kraja sezone. 
 
Vojvodina u narednom kolu 20. aprila dočekuje Rudar iz Kostalca. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport