Voša dočekuje Napredak u nedelju

Fudbaleri Vojvodine ugostiće ekipu Napretka u nedelju, 17. aprila.
Voša dočekuje Napredak u nedelju
Foto: FK Vojvodina
Trener Vojvodine Dragan Radojičić optimističan je pred početak plej-ofa, a poručuje da ih očekuje teška utakmica protiv kvalitetnog rivala.
 
"Mi imamo imperativ pobede, evropske ambicije, ali ima ih i Napredak. U preostalom delu sve utakmice će biti teške, čeka nas sedam finala i želimo da u prvom meču osvojimo tri boda. U ekipi vlada odlična atmosfera, kao što sam i rekao, rastemo iz kola u kolo. Nama će sigurno nedostajati suspendovani Lazarević, ali koga nema, bez njega se mora. On nama donosi poseban kvalitet u napadu, ali sam siguran i da će nam igrač koji bude igrao umesto njega pomoći i ispuniti svoje zadatke", kaže Radojičić.
On ponavlja da od svoje ekipe očekuje napadačku igru, ali da će to mnogo zavisti i od ekipe Napretka.
 
"Ponovo želimo da igramo na polovini protivnika, da imamo loptu u svom posedu, da budemo opasni po gol, a da uspemo da sačuvamo našu mrežu. To će opet zavisiti i od protivnika, a Napredak ima izuzetno kvalitetan tim, posebno golmana i štopere, ali i vezni red, tako da i ćemo i mi imati glavobolju da zaustavimo takvu ekipu. Znam da će moji momci biti ponovo motivisani i spremni i siguran sam da će nam doneti tri boda", navodi Radojičić.
Trener Voše veruje da će karakter, motivacija i želja biti presudni u borbi za plasman u Evropu.
 
"Kvalitet ekipa koje se bore za plasman u Evropu je podjednak i odlučiće samo pobede, a njih donose nadahnuće, želja, karakter i motivacija igrača. Mene raduje što smo se i u tim segmentima podigli i da imam pravo da verujem u plasman u Evropu. Imamo težak raspored, ali isto je tako i ostalim ekipama, niko neće imati lak posao. Imamo tri utakmice kod kuće, čekaju nas dva vezana susreta protiv Crvene zvezde i Partizana, ali moramo da budemo spremni na sve. Mi moramo ići korak po korak i misliti samo na to kako da osvojimo tri boda u narednoj utakmici. I protiv Crvene zvezde i Partizana nećemo menjati svoj stil, uvek ćemo ići na pobedu i davaćemo sve od sebe na svakoj utakmici", zaključiuje Radojičić.
 
Utakmica između Vojvodine i Napretka igra se u nedelju, sa početkom u 18 časova.
  • Novo naselje fkv

    15.04.2022 13:50
    Napred mladići, u inat dušmanima...
    Živeće naša FK Vojvodina!
  • Charapan

    15.04.2022 13:07
    Bice vise nas, navijaca Napretka od pristalica domace momcadi. Napred Napretak!
  • ARMAGEDON

    15.04.2022 12:40
    SVE PO PLANU
    Gase Vojvodinu, ruše stadion, prave palatu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.