Vojvodina poražena od Radničkog u Nišu

Fudbaleri Vojvodine izgubili su u gostima od ekipe Radničkog rezultatom 1:0 u 33. kolu Superlige Srbije.
Vojvodina poražena od Radničkog u Nišu
Foto: Jelena Grlić
Prvo poluvreme proteklo je u velikoj borbi na sredini terena i sa po dve šanse na obe strane. Prva je pripretila Vojvodina, Vukadinović je u 12. minutu šutirao sa preko 20 metara pored stative, a na sličan način uzvratio je Mićibući na drugoj strani.
Voša je bila bliža golu u 28. minutu, Vukadinović je vratio povratnu za Topića, koji je šutirao sa nekih 13-14 metara, golman je odbranio, lopta se odbila do Matića, ali ga je pogodila u ruku.
Radnički je imao jedini udarac u okvir gola preko Savića, koji je glavom gađao direktno u Rockova.
 
Na samom početku drugog poluvremena, u 49. minutu, Radnički je poveo posle velike greške odbrane Vojvodine. Rockov je intervenisao glavom van šesnaesterca, Stevanović je nespretno izgubio duel na nekih 40 metara, Mićibući je potom iskoristio i lošu reakciju Kovačevića, i lako pogodio prazan gol za 1:0.
 
Dragan Radojičić je ubrzo reagovao ofanzivnim promenama, Nešković je zamenio Kovačevića, a ubrzo su i Vukčević i Zukić ušli umesto Matića i Maksimovića, da bi u poslednjih 15 minuta šansu dobili i Novevski i Bastajić umesto Topića i Lazarevića.
 
Prvi udarac ka golu nakon promena, Voša je imala u 76. minutu kada je Vukčević posle centaršuta sa desnog boka šutirao preko gola. Najbliži golu bio je Stevanović u 84. minutu, štoper Voše je gađao iz slobodnjaka sa nekih 30 metara, lopta je prošla nekoliko centimetara pored stative.
 
Vojvodina do kraja nije uspela da dođe do izjednačenja, pa je ostala na sedmoj poziciji na tabeli sa 42 boda.
  • Vorkapa

    27.04.2022 09:19
    Volan
    Volan od Vorkape. DUNDJERSKI. dobro je odradio prelazni rok.Umesto Lav piva,Jelen pivo.A Žakula je dobro spremio Rockova.
  • Novo naselje fkv

    26.04.2022 23:52
    Ubi nas stranka i dušmani...
    Ali oriće se tvoje ime salama i stadionima
    Samo napred, Vojvodina!
  • Vojvodinas over 50

    26.04.2022 22:35
    Mozda je i bolje da ne igramo Evropu naredne sezone, samo bi se blamirali tamo. Ovako nam sledi dugo, toplo leto pa da probamo da se organizujemo ako je ikako moguce i da onda nesto napravimo u domacim takmicenjima. Ove sezone je Vosa u fudbalu samo zivotarila, nije to za tako veliki klub, ili da napravimo nesto znacajno naredne sezone ili da potonemo jos dublje, mozda se posle toga konacno osvestimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.