Radojičić nakon poraza: Teško je vratiti se posle onakvog gola

Trener Vojvodine Dragan Radojičić smatra da je Radnički iskoristio jednu grešku i tako rešio derbi 33. kola Superlige Srbije.
Radojičić nakon poraza: Teško je vratiti se posle onakvog gola
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" izgubili su danas u gostima od Radničkog rezultatom 1:0, a Radojičić ističe da je taj jedan detalj prelomio meč u korist domaće ekipe.
"Radnički je u nadoknadi imao jedan ozbiljan šut ka golu, a prethodno je poveo iz situacije koja nije bila ni prava šansa. Mi smo u prvom poluvremenu imali tri, četiri dobre akcije, nedostajala je bolja realizacija. Radnički je poveo i onda se dobro branio i zatvorio, kao što je pokazao da ume u nekoliko navrata ove sezone, a mi nismo imali rešenja. Nismo bili dovoljno konkretni u napadu, ali jako je teško psihološki biti spreman kada iz kola u kolo primamo ovakve golove. Ovo je stvarno neverovatno, da nam čitav plan drugog poluvremena padne u vodu posle tako primljenog gola. Ja stojim iza mojih momaka, nemam šta da kažem, to je naša realnost i ne mogu da pobegnem od toga", navodi Radojičić.
Vojvodina je nakon današnjeg meča ostala na sedmoj poziciji na tabeli sa 42 boda.
  • Ne volem

    27.04.2022 13:58
    Stigao nam stručnjak
    Teško se vratiti posle primljenog gola?
    Ova rečenica dovoljno govori o razmišljanju i stručnosti ovog gubitnika.
  • Panonac iz Leštana

    27.04.2022 09:21
    Kao navijač Voše, ne mogu da se pomirim sa činjenicom da klub jednog Toze Veselinovića, nikako da bude prvak. Zato mi je palo na pamet da predložim da se spoji lepo i korisno, i da se uprava raspusti, klub preuzme, takođe, Veselinović ali Zvonko, a umesto trenera Dragana da se postavi brat Milan, Radojičić ostaje. I dogodine u ovo vreme, igramo ligu šampiona. Arkan bi bio zadovoljan, da neko ponovi njegov uspeh.
  • Fafce Dragin

    27.04.2022 08:20
    Kakav to fudbal igra Vosa, na nivou nekog seoskog tima. Bas jadno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport