Voša protiv TSC-a za kraj sezone: "Ostaje žal..."

Fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi TSC-a u poslednjem kolu Superlige Srbije. Utakmica nema rezultatski značaj, a ova sezona biće još jedna koju će navijači želeti da zaborave.
Voša protiv TSC-a za kraj sezone: "Ostaje žal..."
Foto: FK Vojvodina
Trener Vojvodine Dragan Radojičić kaže da se nadao da će do poslednjeg kola Vojvodina već biti u Evrope ili da će se boriti za četvrto mesto, a ne da od rezultata sa Vojvodinom zavisi plasman rivala.
 
"Ipak, mi ulazimo u ovaj meč fokusirani na što bolju igru, istina, nismo baš u preterano dobrom raspoloženju. Siguran sam da će momci odraditi svoj posao maksimalno profesionalno, jer dres i grb FK Vojvodina moraju uvek da se poštuju. Očekujem da moji momci pruže dobru igru, kao protiv Partizana u drugom poluvremenu u Kupu Srbije ili u prvenstvu. Igraćemo rasterećeno, jer meč nema rezultatski značaj, ali želim da to pozitivno utiče na našu igru i da pružimo najbolju moguću partiju i da momci budu nagrađeni pobedom", poručuje Radojičić.
On veruje da bi u borbi za Evropu sve bilo drugačije da je njegov tim sačuvao vođstvo u drugom kolu plej-ofa protiv Voždovca. Voša je u taj meč ušla sa tri vezane pobede i da je sačuvala prednost protiv Voždovca, skočila bi na četvrto mesto.
 
"Ostaje žal što nismo izborili plasman u Evropu, ali moram da priznam da sam bio nemoćan u poslednja dva i po meseca. Podigli smo se u jednom trenutku, imali nekoliko pobeda i onda je došao prelomni meč protiv Voždovca. Poveli smo i siguran sam da smo sačuvali vođstvo do poluvremena, da bismo se plasirali u Evropu. Tih 13 minuta da smo izdržali, sve bi bilo drugačije. Ja sam za poluvreme već smišljao i imao plan da sačuvamo rezultat i to bi prelomilo sezonu. Posle tog poraza su pala naša očekivanja, to je najviše uticalo na promenu i pad forme. Žao mi je što nismo uspeli, ali objektivne okolnosti su uticale na ovakav rasplet, ali o tome ću pričati ako budem imao priliku na kraju sezone, kada se spuste zavese", istakao je Radojičić.
Šef struke Vojvodine ponosan je što su brojni mladi igrači dobili šansu i najavljuje njihove minute i u Bačkoj Topoli.
 
"Ako pogledate minutažu i statistiku od kako sam došao, svi mladi igrači su igrali i dobili šansu. Sada će neko drugi doći i neka nastavi tim putem. Siguran sam da će neki od njih dobiti šansu i u nedelju. I na ovom meču će nama biti i trojica, četvorica omladinaca, jer uvek mislim na omladinsku školu, kao i prvi put kada sam bio prvi put trener Voše, kada su zaigrali Tadić, Medojević, Aleksić i ja se uvek trudim da mislim na decu kluba", zaključio je Radojičić.
 
Utakmica TSC – Vojvodina na programu je u nedelju u 18.30 uz direktan prenos na kanalu Arena sport 1.
  • Dusan Dzigurski

    23.05.2022 13:31
    Kakav zal, dobro je da nismo ispali kakve smo partije pruzali u drugom delu sezone.
  • Darinko

    22.05.2022 15:28
    Valjalo bi ....
    ....u Voši jedan dobar reset nakon ove sezone
  • Andrija Šrek

    22.05.2022 14:21
    ???
    Kako "nema rezultatskog značaja"???
    Za TSC itekako ima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.