Bajatović novi predsednik RK Vojvodina: Nastavljamo gde smo stali, besplatan rukomet za decu

Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izabran je za predsednika Rukometnog kluba Vojvodina.
Bajatović dolazi na čelo kluba, koji je već devet godina uzastopno prvak države.
Ti uspesi postignuti su pod vođstvom Milana Đukića, koji je sada imenovan za predsednika Skupštine kluba.
Pojačanje van terena je i vlasnik "Bobar Petrola" Petko Bobar, koji je imenovan za generalnog menadžera kluba. Darko Jevtić će i dalje obavljati funkciju direktora državnog šampiona. 
 
"Nastavljamo gde smo stali sa malom rotacijom u funkcijama, kako bismo obezbedili finansijsku stabilnost kluba. Svi koji su radili i doprineli rezultatima, ostaju i dalje da rade u interesu kluba. Ono što je moj zadatak je finansijska stabilnost, a namera nam je da već od sutra sve kategorije kluba budu otvorene za besplatne treninge. Želim da svako dete besplatno trenira i da roditelji u vezi sa tim nemaju troškove, jer oni nekome nisu beznačajni, i ne želimo da to bude nešto što bi sprečavalo decu da treniraju. Svima rukomet i sport moraju da budu dostupni", poručio je novi predsednik kluba Dušan Bajatović. 
 
 
Današnja sednica Skupštine, osim za predstavljanje novog rukovodstva, poslužila je i za predstavljanje pojačanja za narednu sezonu. 
 
Iz Hapoela je stigao Živan Pešić, iz izraelskog Holona stiže desni bek Milan Savić. Desno krilo Marko Vasić u Dom šampiona na Slanoj bari dolazi iz mađarskog Đenđeša. 
 
Odlučeno je i da kapiten tima bude Miljan Vukovljak. Takođe, na današnjoj skupštini usvojena je i strategija kluba do 2026. godine.
  • Pezos

    04.06.2022 08:08
    Rukometni klub je bio ponos grada u prošloj deceniji, naravno uz odbojkaše, pehari su se nizali kao na traci… bojim se da ta dominacija nekome jako smeta pa je dovedena ova persona da to reši!!!
  • novosadista

    04.06.2022 06:24
    niz od 9 titula vi smenite najuspesnijeg predsednika u istoriji kluba i to zovete napretkom ?
    Tu vrstu napretka ste naucili od SNS
  • Prpa

    03.06.2022 23:38
    ***
    Sve moj do mojega!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport