"Kanarinci" osvojili Kup Vojvodine, Šponja podigao treći uzastopni trofej

Fudbaleri Novog Sada osvojili su Kup Vojvodine, pošto su u finalu savladali Hajduk iz Divoša, rezultatom 1:0.

Na ovaj način Novi Sad je došao do triple krune - trijumfovali su u Vojvođanskoj ligi Jug, Kupu Novog Sada i Kupu Vojvodine. 

Jedini pogodak na Satelitu, na terenu Mladosti, gde se igralo finale, viđen je u četvrtom minutu, kada je, pokazalo se, za pobedu Novog Sada pogodio Panjak.

Treneru Novog Sada Vladimiru Šponji ovo je inači treći uzastopni trofej Kupa Vojvodine, s obzirom na to da je u prethodne dve sezone pehar osvojao sa Jedinstvom iz Rumenke.
 
Osvajač Kupa Vojvodina dobio je novčanu nagradu u iznosu od 100.000 dinara, dok finalisti iz Divoša sleduje 50.000 dinara. 
  • A

    11.06.2022 09:50
    A
    3 pehara. Bravo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport