Branko Žigić novi trener Mladosti sa Satelita

Branko Žigić novi je trener Fudbalskog kluba Mladost.
Bivši trener Proletera vodiće tim sa Satelita u njihovoj debitantskoj sezoni u Superligi Srbije. 
 
"Mladi strateg, Branko Žigić dobio je poverenje rukovodstva i sa klupe će dirigovati u debitantskoj sezoni", objavila je FK Mladost na društvenim mrežama.

Žigić na klupu Mladosti dolazi umesto Ljubomira Ristovskog, sa kojim je klub ostvario velike uspehe i po prvi put u svojoj istoriji se plasirao u najviši rang domaćeg fudbala. 

U svojoj fudbalskoj karijeri, brat bivšeg reprezentativca Nikole Žigića, nastupao je za AIK Bačku Topolu, Tekstilac, Cement i Proleter. Trenersko iskustvo stekao je u Proleteru, gde je proveo četiri godine.
 
Prethodnih dana pisalo se da će Mladost u Superligi voditi bivši trener Vojvodine Vladimir Buač, ali je konačna odluka bila da se angažuje Žigić.
  • S

    11.06.2022 10:00
    S
    Nije bitno ko je trener. Brzo ce se raspasti SNS projekat.
  • Niko

    10.06.2022 18:51
    Zašto?
    Zašto Ljuba Crveni nije više trener? Ovaj bolji!? Sačuvaj nas Bože!
  • Djins

    10.06.2022 17:43
    @dusan
    Pa totalno je svejedno konje trener, pa nece valjda biti dve godine u prvoj ligi. Ima nagrada za klubove u prvoj ligi od 100godina postojanja, pa ti gledaj svi sa 100god ce uci u prvu ligu na vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.