Vojvodina ubedljivo do pobede protiv Mladosti

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Mladost sa Satelita rezultatom 4:0 (1:0), u drugom kolu Super lige Srbije.
Vojvodina ubedljivo do pobede protiv Mladosti
Foto: 021.rs

Pred oko 5.000 gledalaca na "Karađorđu", strelci za Vošu su bili Milosavljević u 41, Baraj u 48, Nemanja Nikolić u 59. i Veljko Simić u 86. minutu.

Igrači Vojvodine su sve vreme kontrolisali igru, delovali su razigrano, imali dobre šanse i prebacivali igru na protivničku polovinu.
 
Mladost je jedinu pravu priliku imala u drugom poluvremenu iz slobodnog udarca.
Početak utakmice je protekao u igri bez pravih šansi pred bilo čijim golom. Lopta je češće bila u posedu fudbalera Vojvodine, a do prve ozbiljnije prilike su došli u 29. minutu, kada je Nikolić šutirao iz okreta sa oko petnaestak metara, ali je Milojević odbranio.
 
U 35. minutu, sa oko 26-27 metara je šutirao Baraj, ali je još jednom udarac zaustavio golman Milojević. Međutim, u 41. minutu, Vojvodina je ipak došla do prednosti.
 
Nakon nabačene lopte u šesnaesterac Mladosti, Kovačević je pokušao da je izbije glavom, ali je do nje došao Veljko Simić, koji je sjajno proigrao Lazarevića, a on odigrao povratni pas do Milosavljevića, koji je preciznim udarcem sa petnaestak metara doveo "staru damu" u vođstvo.
 
Već u prvom minutu drugog poluvremena, Baraj je fantastičnim šutem iz slobodnog udarca sa oko 25 metara povisio prednost Vojvodine na 2:0, poslavši loptu u rašlje nemoćnog golmana Milojevića.
 
U 58. minutu, Voša je vrlo lako mogla i do trećeg gola i to nakon što je Nikolić odlično proigrao Veljka Simića, koji je driblingom prošao pored svog čuvara i šutirao sa oko sedam-osam metara iskosa, ali je lopta otišla van okvira gola. Međutim, samo minut kasnije, mreža Mladosti se ponovo zatresla.
 
Nešković je oduzeo loptu protivniku blizu aut linije u visini šesnaesterca i potom odigrao pas do Nikolića, koji je elegantnim lob udarcem sa oko sedam-osam metara povisio prednost svog tima.
 
Uprkos visokom vođstvu, fudbaleri Vojvodine su sve do kraja meča igrali ofanzivno i napadački, a sa druge strane, protivniku nijednom nisu dozvolili da ozbiljnije ugrozi gol Lazara Carevića. U 85. minutu, posle dobrog centaršuta Bastajića, udarac glavom je uputio Zukić, ali je lopta otišla pored stative. Međutim, samo minut kasnije, bilo je 4:0 za Vojvodinu.
 
Zukić je na desnoj strani lepo proigrao Bjekovića, koji je idealno centrirao, a Veljko Simić glavom poslao loptu u donji levi ugao Milojevićevog gola, te tako postavio konačan rezultat ove utakmice.
  • Momo

    17.07.2022 21:54
    Penzija
    Treneru sklanjaj ove preko 30 godina starosti kad krenu jače utakmice bice im dusa u nosu ko te prevario da ih stavis u prvi tim da nisu bile neke koverte ili urgencije bizmismena napaljenih napred voso
  • vax

    17.07.2022 12:30
    Da li je moguće da u vreme utakmice bude koncert na krovu Promenade?
  • Сателићанин

    17.07.2022 11:44
    Мора да се зна које газда у кући.. ФКВ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.