Rastavac nakon remija: Voleo bih da Vojvodina uvek izgleda ovako

Nakon remija sa Spartakom, 0:0, trener Vojvodine Milan Rastavac kaže da je zadovoljan nastupom svog tima, poželevši da "stara dama" uvek tako deluje.
Rastavac nakon remija: Voleo bih da Vojvodina uvek izgleda ovako
Foto: FK Vojvodina
Po njegovim rečima, nakon Vošinog Veljka Simića, igrač utakmice bio je golman Spartaka.
 
"Sa moje tačke gledišta, mogu da kažem da smo odradili sve kako treba. Bukvalno sve. Ambijent je bio za desetku, podrška navijača, sveukupna atmosfera sa gostujućim navijačima, igra našeg tima, ofanziva, stvaranje šansi, čak i gol… Voleo bih da Vojvodina u svakoj utakmici izgleda ovako", navodi Rastavac.

Crveno-beli su postigli gol krajem prvog poluvremena, ali je on poništen nakon što je iz VAR sobe signalizirano da je početku akcije prethodio faul na sredini terena.

"To jeste bio šok, ali srećna okolnost je bilo to što smo neposredno nakon toga imali pauzu ispred sebe, pa smo imali priliku da se pripremimo i fokusiramo na drugo poluvreme. To jeste uticalo na igrače, ali ne mogu da kažem da nas je onesposobilo, jer i u drugom poluvremenu smo uspeli da napadamo, stvaramo šanse i budemo agresivni. Mislim da smo pokazali dobru stranu i da nas to nije izbacilo iz koloseka", napominje Rastavac.
 
Šef stručnog štaba Vojvodine očekuje da će njegovi igrači vremenom sve bolje i bolje umeti da se nose sa nepovoljnim sudijskim odlukama ili nepovoljnim rezultatom tokom utakmice.
 
"To je proces na kojem se radi, a do kojeg se dolazi sa iskustvom i navikom da morate da pobeđujete. Mi smo sebe doveli u situaciju da smo u prilici da pobeđujemo, dominiramo i da želimo da pobedimo svakog protivnika, bez obzira na to gde igramo i to će biti teret sa kojim ćemo morati da se nosimo. Verujem da ćemo rasti i sazrevati kako vreme bude odmicalo i da ćemo se sve lakše nositi sa time", rekao je Rastavac.

U narednom kolu, Vojvodina će gostovati ekipi Radničkog 1923 u Kragujevcu, a taj meč će se igrati u subotu, sa početkom u 17.30 časova.

  • A

    26.07.2022 15:51
    A
    Tanko je to jos sve.
  • Nikola

    25.07.2022 12:49
    E moj lastavica
    Tek ces videti kad dodju jače ekipe koliko si loše neke igrače procenio i precenio bolje sa nisi vršio.izmene mnogo loše ste posle toga igrali Onog siledziju sa brojem 11 što si mu ukazao poverenje sa bude kapiten zar nevidis da dečko nema pojma da je dobio i drugi žuti izgubili bi utakmicu on sam sa sobom prica pogledaj njegovu statistiku na osnovu drugih igrača jer ti neko pripremio da mora da bude u timu nema snage od kada je prelezao koronu očigledno ima neke posledice pošalji fa na test opterećenja pa ces videti sa čime raspolaže a i.mator je nevole ga ni igrači ni navijači Napred voso do pobede

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.