Vošin porodični dan u subotu na "Karađorđu": Slikanje sa fudbalerima, grafiti na majicama, poligon..

Iako je meč derbi petog kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde odložen za 19. otkobar, na stadionu "Karađorđe" će predstojećeg vikenda biti organizovan Vošin porodični dan.
Vošin porodični dan u subotu na "Karađorđu": Slikanje sa fudbalerima, grafiti na majicama, poligon..
Foto: 021.rs
Svi koji u subotu dođu na stadion, od 10 do 10:45 časova će biti u prilici da uživo gledaju trening prvog tima Vojvodine, a po njegovom završetku, svi će moći da se upoznaju i slikaju sa Vošinim fudbalerima.
Istovremeno, na jednoj polovini terena stadiona "Karađorđe" biće postavljeni razni interesantni fudbalski poligoni, kroz koje će sva deca, ali i odrasli, moći da se zabave i ujedno pokažu svoje fudbalske veštine (šut, dribling, dodavanje, itd). Za sve koji se pokažu uspešnim obezbeđene su i nagrade, s tim da će onim najboljima biti uručena tri dresa FK Vojvodina.
Takođe, za sve one koji to budu želeli, biće omogućeno i crtanje specijalnih grafita na majicama sa motivima FK Vojvodina, tako da se apeluje na sve koji žele da sa ovog druženja ponesu ovakvu vrstu uspomene sa sobom ponesu ili na stadion dođu u beloj majici.
 
Za ovu priliku će biti otvorena samo zapadna tribina "Karađorđa", a svi koji su sačuvali svoju ulaznicu za utakmicu protiv Spartaka će moći da je zamene za jednu konzumaciju u vidu pića na stadionu.
 
Sve to uz muziku, osveženja, loptu, igru.
  • Nidza

    06.08.2022 11:26
    Napred Voso
    Ocemo novog kapitena Vojvodine Malbasu dva evropska gola je danas dao na treningu dok kapiten Djordjevic nije imao snage za drugo poluvreme kao da su mu olovne noge Menjaj karte treneru Rastavice dobar si covek ali najbolji moraju sa igraju i fizički spremni Napred Voso i ovo sto ste danas napravili druže je sa klincima samo napred svaka cast
  • Dragan Becejac Djuka

    03.08.2022 19:00
    Djuka Curug
    Svaka cast jel Vosa je jedna jedina Za druge se navija a Vosa se VOLEE Ovo nije gramaticka greska

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport