Veljko Simić najbolji igrač Super lige Srbije u julu

Fudbaler Vojvodine Veljko Simić proglašen je za najboljeg igrača u julu u Super ligi Srbije.
Simić je tokom jula postigao tri gola i tri puta je bio proglašen za igrača utakmice. 
 
On je jedini igrač koji je prva četiri kola imao prosečnu ocenu iznad sedmice – 7,12.
Na desetom mestu je još jedan igrač Vojvodine, Mamadu Traore sa prosečnom ocenom 6,62. Među prvih 20, od igrača Vojvodine se nalaze još Iv Baraj (6,50) i Nemanja Nikolić (6,50).
"Ovo priznanje mi svakako mnogo znači i predstavlja veliku satisfakciju za dalji rad i dokazivanje. To je lepa individualna nagrada, ali naravno, do nje ne bih došao i ništa mi ne bi značila da je nisu ispratile dobre igre i rezultati naše ekipe. Mi smo pre svega jaki kao kolektiv, koji uvek izbaci nekog pojedinca", rekao je Simić.
 
Vojvodina je u prva četiri kola ostvarila tri pobede i jedan remi i sa 10 bodova zauzima drugo mesto na tabeli, iza Crvene zvezde, koja ima maksimalnih 12 bodova.
 
"Jako sam zadovoljan onim što smo postigli u prva četiri kola, mada mislim da je trebalo da osvojimo svih 12 bodova. No, ni ovako nije loše, pod uslovom da tako i nastavimo, jer u kontinuitetu i ponavljanju uspeha je ključ", naveo je Simić.
 
On je nagrađen sa 100.000 dinara, a sav novac donirao je Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju u Lazarevcu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport