Mladen Devetak novi igrač Palerma

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Mladen Devetak novi je član italijanskog Palerma.
Mladen Devetak novi igrač Palerma
Foto: FK Vojvodina
Devetak je dete Vojvodine, prošao je sve mlađe kategorije, a za prvi tim "stare dame" odigrao je 107 utakmica, postigao je jedan gol i upisao pet asistencija.
– Potpisao sam svu potrebnu dokumentaciju i sve je zvanično završeno, sada sam igrač Palerma. Raduje me dolazak u ovaj veliki klub, uslovi za treniranje i rad su izvanredni. Nova ekipa me je srdačno prihvatila, saigrači i stručni štab se maksimalno trude da savladam jezičku barijeru, s obzirom na to da ne govorim italijanski, a oni ne pričaju baš najbolje engeski, ali za sada se odlično snalazimo. Meni preostaje da dam svoj maksimum na treninzima i utakmicama i da se pokažem u pravom svetlu – rekao je Devetak.
On je svojoj Voši i dosadašnjim saigračima poželeo mnogo uspeha, uz napomenu da je ponosan što je bio član "stare dame".
 
– Kada sam se pozdravljao sa saigračima i upravom rekao sam, i mogu to sa ponosom da ponovim, da je Vojvodina moj matični, prvi i jedini klub u Srbiji. U Voši sam naučio sve ono što danas jesam, na profesionalnom i privatnom planu, i to je nešto što nema cenu. Svojim dosadašnjim saigračima želim pre svega zdravlje, da budu bez povreda, a onda i da donesu još jedan Kup, ako Bog da i titulu, u Novi Sad, jer naši navijači, koji su uz nas u pobedama i porazima, to najviše zaslužuju - naveo je.
 
- Moj najjači pečat i utisak koji nosim iz Vojvodine je svakako utakmica finala Kupa Srbije 2020. godine kada smo podigli pehar. Cela utakmica protiv Partizana, atmosfera u Nišu i penal završnica u kojoj smo izašli kao pobednici je nešto sto ću pamtiti do kraja života – zaključio je Devetak.
 
Svom sada već bivšem igraču, Fudbalski klub Vojvodina se zahvalio na svemu što je pružio u crveno-belom dresu i poželeo mu mnogo sreće u nastavku karijere.
  • Buzga

    07.08.2022 14:12
    Srećno Mlađi,zaslužio si svojim poštenjem i zalaganjem na svakoj utakmici,da odeš u bolji fudbal od ovog.
    Srećno!
  • besan ker

    06.08.2022 07:20
    Mladene, srećno u nastavku karijere! I da nam se vratiš u Vošu da završiš svoj fudbalski put kao igrač.
  • Nikola

    05.08.2022 22:17
    Bravooo
    To je pravi igrač gde he igrao u Vosi za razliku od drugih koji imaju olovo u nogama Bravoooo tako se igra u Vosi i dalje u Italiji a ne neki odu pa se vrate podvijenog repa bez evra u džepu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport