Šaula: Vojvodina oštećena na četiri od šest utakmica, iznenađeni smo suđenjem

Fudbaleri Vojvodine gostovaće Radniku, u Surdulici, u četvrtak, u utakmici osmog kola Superlige Srbije.
Šaula: Vojvodina oštećena na četiri od šest utakmica, iznenađeni smo suđenjem
Foto: FK Vojvodina

Posle sedam kola Voša se nalazi sa četvrtom mestu, iako ima odigranu utakmicu manje, dok je Radnik ponovo na začelju tabele. 

Pomoćni trener Vojvodine Goran Šaula kaže da ih u naredne dve nedelje očekuju tri neugodne utakmice, zbog čega će šef stručnog štaba morati da rotira igrače.
 
"Kao što znate, Veljko Simić je dobio crveni karton, a potom su se povredili i Nemanja Nikolić i Filip Malbašić, tako da uz ranije povređenog Uroša Nikolića, na njih nećemo moći da računamo. Dobra vest je da se Igor Jeličić oporavio, imamo još jedan trening i nadamo se da će svi koji su dostupni ostati zdravi. Nas očekuje teško gostovanje, na neugodnom terenu, koji je malo uži od ostalih i tamo je uvek specifično igrati. Vojvodina nema drugog izbora osim da odigra dobru utakmicu i da se vrati iz Surdulice sa tri boda. Dobro igramo, stvaramo šanse, imamo manjih problema sa realizacijom, ali to ćemo vremenom popraviti. Samo da ovako nastavimo i rezultati će doći", poručuje Šaula.
Po njegovim rečima, Rastavac, Bašić i on, koji su sada došli u srpski fudbal, iznenađeni su suđenjem.
 
"Pitamo se čime je Vojvodina sve ovo zaslužila, da bude oštećena na četiri od šest utakmica. Samo neka nam neko to objasni", dodaje on.
 
Kapiten Vojvodine Stefan Đorđević smatra da ekipu čeka teška utakmica na neugodno terenu, koji ne odgovara njegovim saigračima.
 
"Ali mi moramo da se prilagodimo i u takvim uslovima. Na sve to smo i oslabljeni zbog povreda i Simićevog isključenja, ali verujemo da će oni koji dobiju šansu opravdati poverenje. Težak ciklus je pred nama, imamo tri utakmice u 15 dana i moramo da krenemo napred i da budemo optimisti. Idemo na pobedu i želimo tri boda", navodi on.

Utakmica između Radnika i Vojvodine igra se u četvrtak, 25. avgusta, u 18 časova. 

  • Marko

    29.08.2022 16:07
    @Analiticar

    Goran Šaula je institucija Vojvodine. Ime i prezime na koje se ustaje. Ne mora da bude pomoćni trener, mogao je da bude direktor u klubu ili da jednostavno počasni gost u loži. Na volju mu. Kada je mogao nije otišao u projekte, odbio je. Da je ispao sa Vojvodinom pa je gromada. Za nas Slaninare ikona kluba. Sve ono što svaki pravi Vojvodinas treba da bude.
  • Oštećeni

    24.08.2022 22:15
    Vojvodina
    Pa vas je vaš sekretar
    Vlaškalić sve u klubu oštetio,njega terajte iz kluba on je najveći problem kod vas.
  • Goran

    24.08.2022 12:58
    Drzavni projekat sprovesti u delo,
    Titovi blizanci moraju na čelo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.