Vojvodina dovela pojačanje iz Olimpijakosa: Nikola Čumić potpisao na tri godine

Nikola Čumić novi je član Fudbalskog kluba Vojvodina, sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.
Vojvodina dovela pojačanje iz Olimpijakosa: Nikola Čumić potpisao na tri godine
Foto: FK Vojvodina

Čumić stiže iz grčkog Olimpijakosa. 

Čumić je rođen u Užicu, 20. novembra 1998. godine, a i ponikao je u Slobodi, iz koje je preko Metalca stigao do niškog Radničkog u kom je stupio na veliku scenu.

Godinu dana u Radničkom, od januara 2019. do 2020. bilo je dovoljno da ga snimi i otkupi Olimpijakos, ali je Čumić ostao da se razvija na "Čairu". Po dolasku u Grčku nije imao značajnu minutažu, pa je išao na pozajmice u Sporting iz Hihona i švajcarski Luceren.
 
Čumić može da igra na više različitih pozicija u napadu, ali je uglavnom igrao kao krilni napadač, tako da će Milan Rastavac sada imati još jaču konkurenciju uz Filipa Malbašića, Uroša Kabića, Iva Baraja, Mihajla Neškovića i Vladana Novevskog.
 
"Jako sam srećan što sam obukao dres Vojvodine, pre svega želim da se zahvalim predsedniku Dragoljubu Zbiljiću i sportskom direktoru Jovanoviću na ukazanom poverenju. Pregovori su bili dugi, ali smo na kraju uspeli da pronađemo dogovor sa Olimpijakosom i da konačno postanem član Vojvodine. Svideo mi se novi projekat Vojvodine, ceo grad je stao iza kluba i očekujem da ove sezone budemo u vrhu. Došao sam ovde da pomognem i da dam sve od sebe da se sledeće godine u Novom Sadu igraju evropske utakmice. Potpuno sam spreman, odradio sam pripreme sa Olimpijakosom, naravno, nedostaju mi takmičarske utakmice, ali fizički se osećam odlično", kaže Čumić.
Predsednik Voše Dragoljub Zbiljić poručuje da je ovo veliki dan za Vojvodinu, jer je dokaz da nemoguće može da postane moguće ako to dovoljno želite.
 
"U naše redove je došlo veliko ime i čast nam je što je Nikola Čumić novi član Vojvodine. Takođe, želim ovom prilikom da se zahvalim upravi Olimpijakosa na čelu sa predsednikom Marinakisom, koji je pokazao da poštuje naš klub i da ima visoko mišljenje o našem novom projektu. Nikoli Čumiću želim mnogo sreće, da nam pomogne u ostvarivanju naših ciljeva. Posle svega što smo uradili do sada, zaista mislim da je za nas samo nebo granica", zaključuje Zbiljić.
  • Mile

    01.09.2022 22:03
    Supalj zub
    Bogami konačno pravi potez trenera svaka cast puna podrška jos da se oslobodis ovih pijavica koji imaju dve leve noge pa nezmamo da li igra levo ili desno a uzimaju pare od građana Novog Sada posto i mi finansirao Vosu terati goveda koja pašu travu kad ih napadači izbace iz igre metalno treba da porade na sebi suplji su sva podrška treneru odupri se pritiscima ko valja nek igra ko ne nek greje klupu ili Vip lozu
  • @brave

    01.09.2022 18:18
    Kako ti ne dosadi
    Krajnje je vreme da odrasteš...
  • bravo

    01.09.2022 15:51
    za upravu
    Bravo za upravu, fali nam još samo desni i levi bek i zatvaraj, i daj gari treneru molim te menjaj kapitena, svi igrači znaju da je traku dobio preko veze, i niko ga više ne gotivi, eto mali savet da ne eskalira unutar ekipe... do pobede!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport