Rastavac pred Voždovac: Destrukcijom njihove igre nametnuti našu

Fudbaleri Vojvodine dočekaće ekipu Voždovca, u nedelju, u utakmici 10. kola Superlige Srbije.
Rastavac pred Voždovac: Destrukcijom njihove igre nametnuti našu
Foto: FK Vojvodina

Trener Vojvodine Milan Rastavac poručuje da se utakmici raduje iz dva razloga.

Prvi je taj što imaju priliku da nastave pobednički niz, a drugi što ispred sebe imaju protivnika zbog kojeg moraju da se istaknu u nečem izuzetnom da bi pobedili.
 
"Ili u jako dobrom timskom izdržavanju ili u nekim ekstremno dobrim individualnim kvalitetom. Očekujem da zbog toga ova utakmica izvuče najbolje iz nas, jer je to neophodno za pobedu", poručuje Rastavac.
Kako dodaje, ekipa Voždovca ima svojstvenu ideju u igri i izuzetan timski kvalitet.
 
"Naš zadatak će biti da razbijemo tu njihovu kontrolu igre i u onoj meri u kojoj uspemo u tome, toliko će biti više prostora za nas. Pripremamo se na taj način da destrukcijom njihove igre nametnemo našu i budemo dominantniji na terenu. Voždovac je jedna skladna ekipa, koja ima kvalitete u svim linijama tima bez izraženog pojedinca koji se ističe. Opasni su po bokovima, u centralni, imaju siguran pas preko bekova, štoperski par je takođe dobar, ne čeka nas lak rival, ali sigurno da možemo da ih ugrozimo ako ih izbacimo iz njihovog ritma", navodi Rastavac.
 
Ovaj meč biće potencijalna prilika za debi Nikole Čumića, a van stroja i dalje je samo Filip Malbašić.
 
"Filip Malbašić je i dalje van trenažnog procesa, ostali su na raspolaganju. Čumić dolazi iz trenažnog procesa, nije trenirao sa prvom ekipom Olimpijakosa, ali je važno da je prošao pripreme i da je fizički spreman. Ako ne bude igrao sad, za sledeću utakmicu ćemo sigurno računati na njega. Vojvodina je njime dobila jednog stabilnog igrača, sa izuzetnim karakteristikama u fazi ofanzive, što u driblinzima, što u saradnji sa saigračima i sa brzinskim sposobnostima. On može da igra sve pozicije u napadačkom delu tima, što je veoma značajno za naš tim u ovom trenutku. Čumić ima svoj rejting, kredibilitet koji je stekao igrajući u ovoj ligi. Mi verujemo da možemo da mu pomognemo da nastavi da napreduje i da nam isto tako on donese sve ono što je već uspevao u Superligi Srbije", kaže Rastavac.
Voždovac je prvi u nizu, na papiru, težih rivala u predstojećem periodu, ali Rastavac veruje da Vojvodina može da ugrozi svakog protivnika.
 
Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok će se prodavati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana "Ognjište"), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini "Karađorđa". Blagajne će biti otvorene na dan meča, dva sata pre početka utakmice.
 
Ulaz na istočnu tribinu biće slobodan za sve koji na utakmicu dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal itd).
 
Utakmica Vojvodina – Voždovac na programu je u nedelju od 18 časova uz direktan prenos na kanalu Arena sport 3.
  • @Napred Vosa ole

    04.09.2022 14:30
    slažem se
    Tako je, napad sada odličan i lepo sarađuju momci, ali odbrana loša pogotovo bekovi, lako nam se usetaju u 16erac po bokovima, čim to budemo sanirali eto nama titule, puna podrška sportskom direktoru i upravi od slaninara!
  • Ruzno i jako

    04.09.2022 05:54
    @taktika
    Kakvo otkrivanje plana igre druze?!?! To svi znaju.
    U nasoj ligi se vec 20+god igra opstrukcija,pa ko se kako snadje. Lakse je.
  • Napred Vosa ole

    04.09.2022 05:46
    Ne razumem
    Gospodine Rastavac,
    Imamo solidan tim,pogotovo napad. Prilagodjavati se jednom vozdovcu na Karadjordju je u najmanju ruku kukavicki. U prevodu,presing,puno kartona i malo golova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.