Bogdanović prvo pojačanje Voše u zimskom prelaznom roku: Ugovor do leta 2025. godine

Defanzivac Vuk Bogdanović prvo je pojačanje FK Vojvodina u januarskom prelaznom roku.
Bogdanović prvo pojačanje Voše u zimskom prelaznom roku: Ugovor do leta 2025. godine
Foto: FK Vojvodina
Bogdanović je rođen u Beogradu, 3. aprila 2002. godine i igra na poziciji štopera.
On je danas potpisao ugovor na dve i po godine, do leta 2025. i ne krije zadovoljstvo zbog dolaska u Vojvodinu.
"Jedva čekam da se pridružim ekipi i da zaigram pred novosadskom publikom. Cilj mi je da zajedno sa svojim saigračima vratim Vojvodinu na mesto kojoj je pripada. Takođe, želim i da se zahvalim upravi kluba na ukazanom poverenju. Na meni je sada da to poverenje opravdam i da strpljivo čekam priliku da zaigram u belo-crvenom dresu. U nastavku sezone očekujem da Vojvodina pobeđuje i beleži dobre rezultate i da konačno usrećimo navijače i obezbedimo jesen u Evropi", rekao je Bogdanović.
 
On je navijačima poručio da od njega mogu da očekuju maksimalnu posvećenost i borbu na terenu do poslednjeg atoma snage.
 
"Kao igrač sam veoma temperamentan i agresivan i navijači od mene uvek mogu da očekuju da ću dati 100 odsto za svoju ekipu. Imam visoke standarde, volim da vodim profesionalni i zdrav život i da budem maksimalno fokusiran na svoju igru i na fudbal", naveo je ovaj fudbaler.
 
Bogdanović je u karijeri nastupao za Voždovac, Spartak, Rad i Crvenu zvezdu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.