Voša bez golova protiv Himkija, Rastovac zadovoljan

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa ekipom Himkija rezultatom 0:0 u trećoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Beleku.
Voša bez golova protiv Himkija, Rastovac zadovoljan
Foto: FK Vojvodina

Trener Vojvodine kaže da je prava šteta što nije bilo golova, jer su stvorili veliki broj prilika.

"Defanziva je danas takođe delovala mnogo bolje, kao i igra sa loptom, posebno u poslednjem delu utakmice. Imali smo kvalitetnih brzih napada, što nas zaista ohrabruje. Ipak, najvažnije je da su svi dobro istrčali utakmicu i da se niko nije povredio i da smo ovaj mini segment od dve utakmice završili uspešno", navodi Rastavac.

On se osvrnuo i na činjenicu da će se Mirko Topić i Veljko Simić posle ovog meča pridružiti reprezentaciji Srbije.
 
"Neke stvari će se sigurno promeniti, ali i mi smo sada kao grupa spremniji da trpimo neka duža i veća opterećenja, tako da ćemo to izgurati", istakao je Rastavac.
 
Trener Voše smatra da je njegov tim danas bio razigraniji i opasniji u drugom poluvremenu.
 
"U prvom poluvremenu nam je mnogo češće pucala igra nego u drugom delu i to je moj generalni utisak. Takođe, mnogo su bili bolji uslovi za trku u poslednjih pola sata, delovalo je da su nam prijali uslovi za igru. Želja i volja, taktičke zamisli koje smo zadali, svi su pokušavali da ispune, tako da smo sa te strane zadovoljni", naglasio je Rastavac.
Za kraj je prokomentarisao i još jedan promašeni penal Nemanje Nikolića.
 
"Mislim da ćemo definitivno promeniti izvođača penala, ali će Nemanja Nikolić i dalje imati našu maksimalnu podršku, jer su i promašeni penali sastavni deo fudbalskog života i mi sa tim nastavljamo da živimo", zaključio je Milan Rastavac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.