Voša dočekuje Radnik: "Da protivnika mnogo više trošimo i teramo na greške"

Fudbaleri Vojvodine dočekaće ekipu Radniku, u petak, u utakmici 23. kola Superlige Srbije.
Voša dočekuje Radnik: "Da protivnika mnogo više trošimo i teramo na greške"
Foto: FK Vojvodina

Trener Voše Milan Rastavac pozvao je navijače da u što većem broju podrže tim u borbi za važne bodove.

Vojvodina je u prvom meču ovog proleća pred svojim navijačima pobedila ekipu Kolubare rezultatom 3:0, a Rastavac želi da nastavi taj niz i protiv Radnika.

Navodi i da je Vojvodina ekipa koja ne uzima ništa, već osvaja.
 
"A to znači borba u kojoj mi dajemo sve od sebe i mnogo nam znači pomoć sa tribina. Zato pozivam naše navijače da dođu na stadion i da budu uz nas i pomognu nam u toj borbi. Što se tiče te utakmice, naravno da nam neće biti lako. Radnik je napravio određene promene, pojačali su se, što pokazuje i njihov bodovni saldo na startu drugog dela sezone. Imaćemo rivala koji želi da nas iznenadi i dođe do bodova, a naš zadatak je da to onemogućimo. Za to će biti potrebno da budemo dovoljno agresivni ofanzivno i defanzivno i da dovoljno trošimo protivnika i dođemo u situaciju da dođemo do tri boda", poručuje Rastavac.
 
Voša će protiv Radnika biti gotovo kompletna, pošto je van stroja samo Uroš Kabić.
 
Trener Voše smatra i da je njegov tim u ovom trenutku kvalitetniji od Radnika, te da je na igračima da to i pokažu. Postoji mogućnost da na "Karađorđu" u petak Voša zaigra u ofanzivnije sastavu.
 
"Imamo ideju da budemo u ofanzivnijoj postavi iz dva razloga – da brže i češće napadamo i da protivnika mnogo više trošimo i teramo na greške", zaključuje Rastavac.
Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok će se prodavati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana "Ognjište"), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini "Karađorđa". Blagajne će biti otvorene na dan meča, sat vremena pre početka utakmice.
 
Ulaz na istok biće slobodan za sve koji dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal itd).
 
Utakmica Vojvodina – Radnik na programu je u petak u 16 časova.
  • Navijac

    24.02.2023 08:43
    Ulica
    Upozoravam vozače da će ulica pored stadiona biti zatvorena za saobracaj, jedino ne znam da li se ocekuje 20.000 navijača, ili100 “navijača”!
  • Dusan Dzigurski

    23.02.2023 15:27
    Predvidjam pobjedu
    Imam osjecaj da cemo pobjediti Radnik i upisati nova tri poena na svoj saldo. Kljuc je sredina terena, ako tamo budemo imali dominaciju ondak cemo da slavimo tri nova boda na saldu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport