Batak pred Čukarički: Još jedna utakmica sezone, nijednog trenutka se nećemo predati

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u subotu ekipu Čukaričkog, u utakmici 26. kola Superlige Srbije.
Batak pred Čukarički: Još jedna utakmica sezone, nijednog trenutka se nećemo predati
Foto: FK Vojvodina

Voša pred sobom ima težak zadatak, rival im je ekipa koju nisu pobedili na poslednjih pet međusobnih duela. Osim toga, u pitanju je tim sa kojim se bori za mesto koje vodi u Evropu.

FK Vojvodina je za sve verne navijače spremila lepo iznenađenje – svako ko kupi kartu za zapadnu tribinu "Karađorđa" za subotnji duel sa Čukaričkim, prilikom ulaska na tribine dobija i poklon ulaznicu za derbi sa Partizanom u 28. kolu.
 
"Očekuje nas jako važna utakmica u kojoj Vojvodina ima bezbroj motiva. Jedan od njih je što u poslednjih pet utakmica Vojvodina nije slavila pobedu protiv Čukaričkog. Zato želim ovim putem da pozovem sve navijače da nas podrže u što većem broju, jer i sutra navijačka grupa Firma slavi 34 godine od osnivanja. Takođe sve naše sugrađane i prijatelje pozivam da dođu i da nam daju vetar u leđa da zajedno dođemo do pobede", poručuje trener Voše Radoslav Batak.
On smatra da je Čukarički jedna u nizu utakmica sezone, u nastavku borbe za Evropu.
 
"I prošla utakmica protiv Voždovca bila je za nas utakmica sezone, pa je takva i sutrašnja, kao i svaka naredna po svojoj važnosti i po svom karakteru. Mi možemo da obećamo da se nijednog trenutka nećemo predati, da ćemo se boriti i da ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobede", navodi Batak.
 
Dodaje i da su imali određenih poteškoća još od prošle utakmice u vezi sa igračkim kadrom. Malbašić je igrao bolestan i nakon toga je propustio dva treninga.
 
"Kabić još uvek nije u potpunosti oporavio zadnju ložu. Nikola Simić je zbog bolesti propustio jučerašnji trening, ali je dobra vest da se vraća Uroš Vitas nakon odrađene suspenzije. Videćemo danas na koga ćemo sve moći da računamo", zaključuje šef struke Vojvodine.
Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok će se prodavati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana "Ognjište"), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini "Karađorđa". Blagajne će biti otvorene na dan meča, sat vremena pre početka utakmice.
 
Ulaz na istok biće besplatan za sve koje dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal), dok će ulaz za žene biti besplatan na sve tribine.
 
Meč počinje u 16 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Sigurna pobeda novosadskih košarkaša

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina je lakše nego što se očekivalo savladala OKK Beograd sa 91:76, po četvrtinama rezultat je glasio 32:21, 22:12, 16:21, 21:22.