Vošin porodični dan u subotu: Program za decu - Voša je stvar kućnog vaspitanja

Vošin porodični dan održaće se u subotu, 25. marta, u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku.
Vošin porodični dan u subotu: Program za decu - Voša je stvar kućnog vaspitanja
Foto: FK Vojvodina

Na terenima broj 4 i 5 u Vošinom trening centru, biće postavljeno čak 10 poligona, na kojima će mališani moći da se zabave i pokažu svoje fudbalske veštine, a sve uz asistenciju i koordinaciju od strane trenera iz Vošine omladinske škole. 

Četiri poligona će biti takmičarska, pri čemu će pobednici dobijati brendirane fudbalske lopte FK Vojvodina i Vošine majice, četiri poligona će biti zabavna, a dva će biti "roditeljska", odnosno takva da će učešće u njima imati timovi sačinjeni zajedno od roditelja i njihove dece.

Takođe, zahvaljujući profesionalnom "face painter"-u, svi mališani će biti omogućeno oslikavanje lica sa specijalnim bojama vrhunskog kvaliteta, koje se, s obzirom na to da su na vodenoj bazi, kasnije vrlo lako skidaju sa toplom vodom i sapunicom, pa će svi koji dođu moći da se obraduju sa nekom od stotinu mešovitih dečjih maskica sa Vošinim i drugim motivima.
 
Čitav događaj imaće i zabavno-humanitarni karakter, pošto će svoj deci biti omogućeno da se, uz asistanciju i nadzor Vošinih promoterki, igraju i uživaju oslikavajući kućice za pse, a oni koji žele, na licu mesta će moći čak i da usvoje i udome svog novog kućnog ljubimca.
 
Istovremeno, tog dana će biti postavljen i štand sa zvaničnim proizvodima FK Vojvodina, ali po nižim, promotivnim cenama. Artikli koji će tom prilikom biti dostupni posetiocima biće pretežno oni koji su namenjeni deci, pri čemu će se po prvi put u prodaji naći i nove majice dizajnirane specijalno za najmlađe.
 
Osim toga, svi posetioci će, po ceni od 1.000 dinara, već tada moći da kupe ulaznice za zapad za prvenstvenu derbi utakmicu između Vojvodine i Partizana, koja će se igrati prvog aprila na "Karađorđu", dok će ulaznice za istok za ovaj meč moći da preuzmu besplatno.
Od 10 do 12 časova, prisutni na Vošinom porodičnom danu biće i svi prvotimci Vojvodine, sa kojima će, baš kao i prethodnog puta, svi moći da se upoznaju, slikaju i dobiju autogram, a za sam kraj, u FC "Vujadin Boškov" biće odigran vojvođanski derbi, odnosno prijateljska utakmica između prvotimaca Voše i Spartaka, pri čemu će, naravno, svi posetioci Vošinog porodičnog dana moći uživo da posmatraju taj susret, koji će početi u 13 časova.
 
Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje sugrađane da u subotu budu gosti "stare dame" u FC "Vujadin Boškov", uživaju u dobroj zabavi, druže se sa Vošinim fudbalerima i, što je najvažnije od svega, provedu prelepo vreme sa svojom porodicom.
 
Vošin porodični dan počinje u 10 časova.
  • Odavno

    21.03.2023 17:40
    znamo
    ko je rekao i na koji klub se to odnosi: "Stvar kućnog vaspitanja je navijati za Zvezdu", kazao je, svojevremeno, glumac Dragan Gaga Nikolić...Poštujem Fk Vojvodinu i ne sviđa mi se što neki prepisuju i kopiraju tuđe - Voša zaslužuje bolje, tj. nešto svoje...Čak i ono "stara dama" nije njeno, nego Juventusovo...'Ajde, Novosađani, smislite nešto originalno, bar kao ono: "Jedem luka i parizer, ja sam Vošin simpatizer..." ( prerađena prvobitna verzija "Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine"...Pozdrav pravim slaninarima, mada ih je sve manje od kojekakvih "fanova"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.