Vojvodina zbog sukoba navijača sa policijom kažnjena sa 350.000 dinara, kazna i za Partizan

Displinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je FK Vojvodinu sa 350.000 dinara zbog nedoličnog ponašanja navijača u meču protiv Partizana u 28. kolu Superlige Srbije.
Vojvodina zbog sukoba navijača sa policijom kažnjena sa 350.000 dinara, kazna i za Partizan
Foto: FK Vojvodina
Zbog meča na Karađorđu, koji je Vojvodina dobila sa 2:1, kažnjen je i Partizan i to sa 500.000 dinara.
Kako je objašnjeno iz komisije, pristalice crno-belih su koristile pirotehnička sredstva i uvredljivo skandirale na račun domaćina, pa će klub morati da plati veliku kaznu.
Dodaje se da su "grobari", pored toga što su koristili baklje, topovske udare i petarde, u nekoliko navrata pevali pesmu koja sadrži i deo: "pola Mađar, pola ustaša".
 
Zbog tih stihova je Partizan već nekoliko puta bio na udaru disciplinaca, ali to očigledno ne sprečava navijače da ih i dalje pevaju.
 
Kazna je izrečena i klubu domaćina Vojvodini, koja će morati da plati 350.000 dinara zbog loše organizacije i sukoba navijača sa policijom.
  • Dusan Dzigurski

    14.04.2023 22:47
    Bruka i sramota
    Vojvodina mora da plati skoro istu sumu kao Partizan ciji navijaci divljaju gde god stignu i rade sta hoce. Sve ovo sto se desava u srpskom fudbalu je jako ruzno, postoje i zive samo dva kluba, od toga jedan kome drzava omogucava bas sve i drugi koji ima 50 odsto od toga sto dobija Zvezda da bi ona imala s kim da igra u domacoj ligi. Svi ostali klubovi su, prema onima koji vode nas fudbal, nebitni i mogu sutra da zavrse poput OFK Beograda, ugase se ili potonu pet liga nize. Sramota.
  • Lala

    14.04.2023 09:24
    A grobari
    Sad čekam da vidim kaznu za grobare koji su na stadionu čuke pravili cirkus i prekinuli utakmicu. Protiv sam nasilja,al nemoj te imati različite aršine i viđenja nasilja na stadionima. Grobari i Delije prave cirkus svako kolo,a ovi vošini dva puta godišnje i veće kazne plati Voša. Pa gde to ima sem kod nas. Sramota za fudbal i FSS.
  • usput

    14.04.2023 08:39
    komentar
    Vrzino kolo.Država pomaže klubove , klubovi pomaži tako zvane navijače i na kraju klub plati kaznu i vrati Državi novac. PRIVATIZOVATI KLUBOVE što pre. Rasprodali su sve što se moglo pa mogu i klubove.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport