Odbojkaši Vojvodine gube sa 2:0 u finalnoj seriji, Partizan na korak od titule

Odbojkaši Vojvodine izgubili su od Partizana sa 3:1 i sada gube sa 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.
Rezultat po setovima bio je 25:18, 17:25, 25:16, 25:20.
Crno-belima sada nedostaje jedna pobeda kako bi osvojili titulu prvaka Srbije, prvu od 2011. godine.
Ako izabranici Bojana Janića slave u trećem meču, koji je na programu u utorak u Novom Sadu, prekinuće šampionski niz Vojvodine koja je poslednjih šest godina podizala pehar namenjen najboljem timu u Srbiji.
 
Vojvodina je rekorder po broju titula prvaka. Novosađani su do sada osvojili 19 titula.
 
U timu Vojvodine najbolji pojedinac bio je Radoslav Parapunov sa 14 poena.
 
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Milija Mrdak sa 20 poena, a najbolje ga je pratio Danijel Grives sa 18. 
 
Eventualna četvrta utakmica je na programu u petak, 28. aprila u Beogadu, a mogući peti meč u ponedeljak, 1. maja u Novom Sadu.
  • Dusan Dzigurski

    23.04.2023 13:24
    Teska pozicija
    Ocekivao sam izjednacenu seriju, ovo mi ne sluti na dobro, tesko da cemo dobiti tri naredna meca. Ipak se nadam, nada poslednja umire a prva se radja.
  • Pezos

    23.04.2023 01:57
    Kakav sunovrat Voše. Totalna katastrofa. Umesto da se napadne europa mi gubimo titulu!!! Ej ljudi!! Titulu u odbojci da ne osvojimo???
  • Novosadjanin

    22.04.2023 23:37
    nekada
    Veliki uspeh uprave,velikog trenera i preplaćenih igrača koji niti imaju žara niti srca za NEKADA odbojkašku silu VOŠU,čije ime sada kaljaju.Žalosno što su lični interesi ispred spotra i jedne institucije koja je nešto značila ovom gradu,građanima i deci.Kome je u interesu da se dovede Kamerunac,koliko god on bio talentovan,igrač iz Bugarske....sve ste UPROPASTILI....zar su VAM uvek važnije pare od dece ? E zato i nemate više zainteresovane dece....Ali treba raditi sa malom decom,treba buditi u njima ljubav prema sportu,treba graditi igrače....Zato nikad i niste imali pionirsku školu jer ste imali gosp MAODUŠA.Koji je radio i radio sa decom i jedini znao da prenese tehniku i prepozna prave talente ali i da radi sa svom ostalom decom....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport