Marko Narančić novi šef stručnog štaba prvog tima odbojkaša Vojvodine

Marko Narančić novi je šef stručnog štaba prvog tima Odbojkaškog kluba Vojvodina, odlučeno je na sednici Upravnog odbora.
On se istakao najviše po radu sa mladim igračima, kojima je pomogao da stasaju, napreduju, ali i da ostvaruju dobre rezultate.
 
Četiri godine vodio je juniorsku ekipu, sa kojom je prošao tri ranga. Iako je svake godine tim bio podmlađivan, to njegove izabranike i njega nije sprečilo da iz Druge lige sever, pređu u Prvu B ligu, koju su i osvojili, dok su ove sezone i više nego uspešno, mada često nekompletni, igrali Prvu ligu Srbije i zauzeli treće mesto. Veći deo juniorske i kadetske reprezentacije čine upravo mladi igrači Voše, a kadeti brane titulu prvaka Srbije.
Narančić će ovih dana saopštiti i sastav stručnog štaba.
Na sednici su usvojeni sportski i finansijski izveštaji za sezonu 2022/23, a detaljno su razmatrani plan i program za narednu takmičarsku godinu, kao i postojeći igrački kadar u svim selekcijama. U narednom periodu biće definisan i sastav prvog tima, a ono što je sigurno jeste to da će šansa biti data i budućnosti, odnosno talentovanim igračima.
  • Kerkez

    11.05.2023 10:00
    I
    I jos jedan od ekipe koja je unistila novosadsku odbojku selekcijom dece koja nisu odavde, a sve po direktivi uprave.

    Odlicno, gledacemo sledece sezone berbu i na kraju jos jednu ostavku i potragu za novim trenerom.
  • Duša

    10.05.2023 10:16
    Bravo
    Bravo za izbor.Bivši odbojkaš,trener mlađih kategorija.
  • Sauron

    10.05.2023 00:13
    Konačno neko mlad
    Svaka čast na izboru!
    Treba dati šansu mladim i požrtvovanim ljudima!
    Želim mu svu sreću u narednoj sezoni i da nam vrati trofeje u Novi Sad gde i pripadaju!!
    Molim samo upravu i navijače da imaju strpljenje ako ne krene sve po planu na startu sezone.
    Napred Voša!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.