Lalatović više nije trener Mladosti sa Satelita, poznato koji mu je sledeći klub

Nenad Lalatović više nije trener Mladosti GAT iz Novog Sada.
Lalatović više nije trener Mladosti sa Satelita, poznato koji mu je sledeći klub
Foto: 021.rs
On nije uspeo da sa ekipom Mladosti GAT ostane u Superligi, pošto je kolo pre kraja ostao bez i teoretskih šansi za opstanak.
Međutim, Lalatović će i naredne sezone raditi u Superligi Srbije. Kako javlja Meridiansport, on će od naredne sezone voditi Železničar iz Pančeva.
Železničar iz Pančeva će biti njegova stanica u srpskom fudbalu. Klub je završio na drugom mestu Prve lige Srbije, iza IMT-a i prvi put će u istoriji igrati u najvišem rangu domaćeg fudbala.
 
Tim iz Pančeva će uskoro raskinuti saradnju sa Vladimirom Gaćinovićem i predstaviti dosadašnjeg trenera novosadske ekipe kao novog stratega
  • Perica

    28.05.2023 18:20
    Smejurija
    Pobednika, zamenjuje gubitnik.
  • Goxy

    28.05.2023 17:27
    Da ste pametni
    ostavili bi Gaćinovića. Ovaj bre nema blage veze sa fudbalom.
  • M

    28.05.2023 15:32
    Pa jel prekjuce bio u Borcu iz Banja Luke?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport