PODCAST Sportski pozdrav: Bojan Ofenbeher - fudbalska analitika za početnike

Dok ne počne sezone rade se transferi. A pre transfera, rade se ozbiljne analize.

Gost 135. Sportskog pozdrava je bio Bojan Ofenbeher, fudbalski trener i video analitičar koji je svoj put gradio od Indexa, ČSK Čelareva, Napretka i OFK Bačke sve do Vojvodine, U18 reprezentacije, preko Tajlanda i Indije do kiparskog velikana Apoela.

Spremno i posvećeno je približio običnom zaljubljeniku u fudbal složenost i značaj video analize, psihološke i taktičke pripreme igrača, kolektiva i protivnika. 

Pričao je o svojoj karijeri u kojoj je obišao različite rangove domaćih liga, mentalitete i kulturu Indije, Arapskog sveta i Tajlanda, pa sve do vatrenog Kipra. 
 
Od dečaka koji je bežao u amaterske nivoe fudbala zbog druženja i ulaganja velikog entuzijazma i posvećenosti od školica fudbala do medjunarodnih takmičenja i ozbiljnih fudbalskih izazova.
 
Poslušajte u specijalnom izdanju Sportskog pozdrava:
 
  • M

    17.07.2023 16:35
    Jedan je Ofa kapiten !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport