Batak: Izvući ćemo pouke iz poraza od Zvezde i već mislimo na APOEL

Trener Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da će njegova ekipa izvući pouke iz poraza od Crvene zvezde i da se već okreće utakmici sa APOEL-om.
Batak: Izvući ćemo pouke iz poraza od Zvezde i već mislimo na APOEL
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" izgubili su večeras od Crvene zvezde rezultatom 5:0, a Batak je priznao da je bilo teško igrati protiv večeranjeg rivala.
"Malo zvuči paradoksalno, ali bilo je i dobrih stvari u ovom visokom porazu. Rano smo ostali sa igračem manje i posle je bilo sve mnogo teže. Ako je za neku utehu, ne rezultatsku, već klupsku, jeste što smo imali dva debitanta, Bukinca koji se pokazao u pravom svetlu i Lazara Jovanovića. Čak i sa igračem manje uspeli smo da stvorimo tri, četiri dobre šanse, pokušavali smo da ugrozimo protivnički gol. Teško je igrati sa igračem manje protiv ekipe koja je jednoj Fiorentini dala pet golova. Izvući ćemo neke pozitivne stvari i pouke i okrećemo se utakmici u četvrtak koja nam je jako bitna. Verujemo da možemo da prođemo i ovom prilikom pozivam sve navijače da nas podrže u revanšu sa APOEL-om", rekao je Batak.
Utakmica Vojvodina - APOEL na programu je u četvrtak od 20 časova.
  • Лалош

    02.08.2023 08:24
    само кажем - док није касно
    Судећи по трансфермаркету, Златомир Загорчић је још увек без клуба.
  • Jovan

    01.08.2023 20:59
    Prodali ste pre desetak dana svom visedecenijskom dzelatu najtalentovanijeg mladog igraca,pouka koju trener nije razumeo je ponizavanje kluba.
  • Milos

    31.07.2023 14:51
    @Srbski Lešnari
    A kako je tvoj Leotar? Jel igra na poljani?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.