Batak posle Vošinog poraza: Primili smo jeftine golove, osim toga ništa ne zameram ekipi

Trener Vojvodine Radoslav Batak čestitao je svojim igračima na borbi i igri u porazu od APOEL-a i istakao da je iskustvo Kiprana uticalo na krajnji ishod dvomeča.
Batak posle Vošinog poraza: Primili smo jeftine golove, osim toga ništa ne zameram ekipi
Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri "Stare dame" izgubili su sinoć od APOEL-a rezultatom 1:2 i tako ispali iz kvalifikacija za Ligu konferencije.

"Nažalost, isti rezultat kao i u prvoj utakmici. Od početka smo napadali, imali smo incijativu, imali smo šanse, posebno u prvom poluvremenu. Onda smo opet primili jeftin gol u prvom poluvremenu, u trenutku kada imamo pet igrača iza lopte, a oni jednog i taj jedan povratni pas je bio dovoljan da primimo gol iz jedine njihove šanse u prvom delu. APOEL ima više iskustva, ali nismo poklekli, izjednačili smo i opet stvarali šanse. Imali smo više organizovanih napada, ali njihov golman je imao čak četiri krucijalne odbrane", kaže Batak.

U prvom poluvremenu igrači Vojvodine su 10 puta ušli u opasnu zonu, a su protivnički fudbaleri ušli jednom i - postigli su gol.

"Ipak, sve to kada se sabere, sve je išlo u smeru da smo mi dali maksimum, ali greške su sastvani deo i one određuju kvalitet igrača. U drugom poluvremenu u toj jednoj situaciji nismo zaustavili napad na vreme, sudija umesto ranije da svira igru rukom, svirao je u daljoj akciji penal. Osim te dve situacije kada smo primili golove, nemam šta da zamerim igračima. Stvarali smo šanse i borili smo se, ali smo nažalost primili jeftine golove i to nas je koštalo eliminacije. Moram i da napomenem da njihov jedan igrač ima evropskih utakmica kao ceo naš tim i to je to iskustvo koje nama nedostaje", rekao je Batak.
 
On je istakao da sinoć nije imao mnogo izbora u sastavljanju ekipe.

"Nismo mogli mnogo toga da promenimo, jer je ovo u ovom trenutku bila najspremnija ekipa. Malbašić se vratio iz povrede, Bolingi nije registrovan, i ništa krucijalno nismo mogli da promenimo. U finišu smo krenuli u ofanzivu, igrali sa dvojicom napadača, trebalo je da napadnemo direktnijim napadima, ali nismo uspeli da budemo dovoljno kvalitetni da ih ugrozimo. Želeli smo da probamo i dugim loptama da ih deorganizujemo, ali nismo uspeli u tome", naglasio je Batak.

  • Dr

    06.08.2023 21:19
    Batak igračima nemam šta zamer
    Ko nam proda Vukića,
    Crnomarkovića, Bulingu!!? Na sud sa njima
  • Lopa

    04.08.2023 13:58
    Odlazite
    O čemu pričaš
    Vredjas inteligenciju navijača
    Odlazi čoveče
    Firma sever probudite se
  • Kapetan momcadi

    04.08.2023 13:17
    Genijalno
    Protiv Zvezde odmaraju igrace za utakmicu sa Apoelom, protiv Apoela odmaraju igrace za Partizan, uskoro ce protiv Kolubare da cuvaju igrace za utakmicu sa Javorom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport